NavMenu

Specijalna projekcija Tarantinovog filma "Bilo jednom u Holivudu" 15. avgusta u Kombank dvorani

Izvor: eKapija Utorak, 13.08.2019. 15:31
Komentari
Podeli
Specijalna projekcija devetog filma Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" biće održana u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 15. avgusta u 19.30h.

Ovaj film koji čini šarmantna glumačka ekipa, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a zbog vrhunske glumačke postave slovi za najiščekivaniju letnju premijeru.

Pre specijalne projekcije u holu Kombank Dvorane za sve ljubitelje "hipi kulture" i duha 60-ih godina biće organizovan zabavni program i koktel.

Jedan od najboljih filmskih reditelja današnjice - Tarantino ovoga puta na veliko platno donosi priču iz perioda vrhunca hipi Holivuda.

Film prati avanturu glumca i njegovog dvojnika, koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu.


Glavni likovi u filmu Rik Dalton, kog tumači Leonardo Dikaprio, bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But, koga igra Bred Pit, u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt, u čijoj se ulozi našla Margo Robi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.