NavMenu

Najpoznatiji izraelski turistički portal pisao o Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 09.08.2019. 11:51
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock/TinnitusDoll1)
Na najpopularnijem portalu o turizmu i putovanjima u Izraelu Lametayel objavljena je pozitivna putopisna reportaža nakon posete našem glavnom gradu i Srbiji, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Pozitivna atmosfera, brojna mesta za obilazak, autentičnost i raznolikost arhitekture ostavile su veliki utisak na novinare, a zapazili su i da se od poslednjeg boravka u našoj prestonici od 2008. godine grad promenio.

– Najviše mi se dopada to što, iako je ovo moderan grad, i dalje se mogu naći autentična i istorijska mesta gde se čini da je vreme stalo. Na malom prostoru mogu se videti prelepe pešačke zone sa ljupkim kafeima, živopisni marketi, crkve, restorani sa preukusnom hranom, uzbudljiva mesta za izlazak, pa čak i plaže, iako grad nema more. Uz to, ljudi su zaista divni i gostoprimljivi – piše u ovoj reportaži, prenosi Beoinfo.

Ističu se mesta kao što su centar grada, Beogradska tvrđava, Ada Ciganlija, Zemun, Hram Svetog Save, Muzej Nikole Tesle, ali i ugostitljska i klupska mesta.

U okviru posete bio je organizovan i celodnevni obilazak Novog Sada, kao i poseta festivalu Exit, za koji smatraju da može da privuče veliku pažnju izraelskih turista.

Lametayel sajt postoji već 20 godina, sadrži više od 500.000 stranica sa informacijama koje se odnose na putovanja na hebrejskom jeziku i u proseku ga mesečno poseti između milion i 1,3 milona korisnika.

Na Sajmu turizma u Tel Avivu, Beograd je u februaru ove godine proglašen za jednu od najpopularnijih destinacija za izraelske turiste, po oceni upravo ovog portala.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.