NavMenu

Mountain Music Fest na Divčibarama 16. i 17. avgusta - Raznovrstan program za sve uzraste

Izvor: Energetski portal Sreda, 07.08.2019. 11:12
Komentari
Podeli
Divčibare (Foto: Teodora Brnjoš)Divčibare
Mountain Music Fest (MMF), jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u ovom delu Evrope, biće održan po četvrti put na Divčibarama. Pod sloganom "Srce kuca jako" okupiće posetioce 16. i 17. avgusta 2019. godine.

Ponudiće raznovrstan program za sve uzraste, a osim kvalitetnog zvuka nudi i brojne propratne sadržaje, avanturističke, umetničke, kulturne, obrazovne i dečije.

Prvo veče festivala rezervisano je za Buč Kesidi i Ljubičice, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku. Čuće se i miksevi jazza, soula, funka, disko, hip-hopa, r’n’b-a i hausa koje će sa vinila tokom dana puštati čuveni DJ Iron i momci iz White City Soul.

Sledeće večeri začuće se eklektični zvuk grupe Elemental i kultna beogradska rok grupa Plejboj, kao i karakteristični "roots reggae" zvuci Killo Killo bande. Loup Garou oživeće duh Nju Orleansa, a na Bukva stejdžu će se ovog leta nastupiti Trio Elegancija sa gypsy swing zvukom.

Mališane čeka Avantura park i ZipLine, a za one kreativne, festival je organizovao radionice pravljenja lutkica, narukvica, pinjate i arhionicu.


Posetioci festivala će imati priliku da učestvuju u trci boja na pet kilometara, da se oprobaju u plesu, jogi, orijentiringu, streličarstvu i žongliranju, ožive jedan fantastičan izum Leonarda Da Vinčija, kao i da, uz pivo, poslušaju interesantno predavanje mladog naučnika o elektromobilnosti.

Za sve one koji nisu preterano zainteresovani za aktivnosti MMF je obezbedio miran kutak sa ležaljkama i lejzi begovima isključivo za odmor i lenčarenje.

Karte za MMF moguće je kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima ticket.rs i na samom ulazu na festival. Cena karte iznosi 700 dinara, a ulaz za decu mlađu od 10 godina je besplatan.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.