NavMenu

easyJet menja red letenja na linijama iz Beograda

Izvor: Aviatica Ponedeljak, 22.07.2019. 18:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: My Good Images/shutterstock.com)Ilustracija
Aviokompanija easyJet promenila je nedavno svoj red letenja na linijama koje obavlja iz Beograda.

Već od 2. avgusta, linija Ženeva-Beograd će ostati bez jednog polaska nedeljno. Ukida se let petkom i ostaju samo dva leta nedeljno - ponedeljkom i sredom. Ova redukcija će trajati do 1. novembra, kada će let biti vraćen.

Samo mesec dana kasnije, od 4. decembra, linija do Ženeve će dobiti pojačanje. Uvodi se četvrti nedeljni let - utorkom. Ovaj će let biti u ponudi sve do kraja godine (31. decembar), a potom će posle pauze početkom godine, biti vraćen od 11. februara i ostaće sve do kraja zimskog reda letenja što pada krajem marta.

Značajna redukcija će pogoditi liniju easyJet-a za Berlin. Od 30. oktobra će biti ukinut jedan let nedeljno (sredom), što će biti smanjenje sa četiri na tri nedeljna leta. Dodatno smanjenje polazaka će biti u periodu od 13. januara do 17. februara, kada će zbog ukidanja leta ponedeljkom, linija Berlin-Beograd ostati samo na dva polaska nedeljno. U nastavku zimskog reda letenja, linija će se vratiti na tri nedeljna leta.


Manju redukciju pretrpeće i treća linija easyJet-a ka Bazelu. Na ovoj liniji će biti ukinut let utorkom, ali samo u dva kraća perioda tokom slabije sezone, od 12. novembra do 10. decembra i od 14. januara do 4. februara 2020. U tom periodu će biti samo dva umesto tri leta nedeljno.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.