NavMenu

Crna Gora dobila još jedan premium hotel - Villa Geba, parče raja na Svetom Stefanu vredno 18 mil EUR

Izvor: Vijesti Sreda, 10.07.2019. 19:15
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/roemi62)
Villa Geba, novi butik hotel premium kvaliteta i sa 5 zvezdica otvoren je na Svetom Stefanu.

Brojnim zvanicama iz crnogorskog javnog života, kao i gostima iz inostrantsva, predstavljen je ovaj jedinstveni hotel, na najlepšoj mogućoj mediteranskoj lokaciji, između plavog neba i divljeg pejzaža.

Otvaranju je prisustvovao i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, koji je istakao da su upravo premium butik hoteli ono što je budućnost područja kao što je Sveti Stefan. Kultovi boginja iz raznih kultura bili su inspiracija za dizajn Villa Gebe, pa su apartmani dobili antičke nazive: Selma, Elena, Harmonija i sl.

Maksima Karla Lagerfilda, da "ništa nije modernije od antike", savršeno opisuje ovaj butik hotel.

Inače, Villa Geba u ponudi ima osam tematskih apartmana, veličine od 80 do 120 m2, koji su dizajnirani kao svet za sebe. Vodilo se računa o najsitinijim detaljima, od balansa energije, do grčkih i orijentalnih motiva, od tradicionalno, pa do savremeno miniminalistički opremljenih apartmana.


Šefica kuhinje u restoranu Muse, Olivia Meli, sarađivala je sa francuskim velikanima Joelom Robuchonom, Gui Martinom i Emmanuelom Renautom, od kojih svi imaju nekoliko Michelinovih zvezda.

Restoran Muse nudi atmosferu šik pariskog bistroa. U jelovniku, bistro-gastronomija upotpunjena je velikim izborom izuzetnih vina. Mašta gostiju može zaista biti izbirljiva, usred elegantnog dekora, francuskog savoira-faire, lokalnih proizvoda i 24h servisa.

Valérie Mansis, izvršna direktorka Villa Gebe uverena je u uspeh. Navodi je da je u ovaj butik hotel investirano 18 mil EUR, te da će sa ovim konceptom ponude nastaviti i u drugim zemljama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.