NavMenu

Potvrda liderstva konsultantske kuće CBS International devetu godinu zaredom

Izvor: Promo Sreda, 10.07.2019. 13:36
Komentari
Podeli
Prema najnovijim podacima Agencije za privredne registre, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, i ove, kao i prethodnih 8 godina, ponovo je zauzela lidersku poziciju po ostvarenim prihodima. Svoje poslovanje kompanija zaokružuje sa 34 ekskluzivna projekta u svim segmentima, dok je čak osam stambenih i komercijalnih projekata trenutno aktivno samo u Beogradu.

Činjenice na osnovu kojih se nižu uspesi kompanije su više nego evidentni - u poslednje tri godine, CBS International je prometovao više od 280.000 m2, dok je tim licenciranih procenitelja uradio više od 6.000 pojedinačnih instrukcija procena vrednosti u regionu.

Neprikosnoveni tržišni lider, CBS International, sa direktnim predstavništvima posluje u četiri zemlje regiona - Srbiji, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, kako bi klijentima pružili dovoljno snažnu podršku, uzevši u obzir neophodnost poznavanja lokalnog tržišta, ali i preciznost investitora u traženju informacija. Samo na domaćem tržištu, CBS International tim broji 85 zaposlenih, a da su stručnost i profesionalizam kompaniji na prvom mestu, govori i podatak da više od 55% zaposlenih ima zvanje licenciranog posrednika.

U drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji, CBS International ušao je sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti.

Filozofija kompanije je jasna - negovati klijente ekspertizom na svakom tržištu pojedinačno, postavljati više standarde u kvalitetu rada, ali i unapređivati zaposlene kroz kontinuirani razvoji kompanijski duh, čija se vizija ogleda u posvećenosti i sjajnoj atmosferi. Upravo ova misija već devetu godinu zaredom donosi potvrdu efikasnosti, ali i sve jasnije očekivanje da će i u godinama pred nama CBS International ostati lider u čitavom regionu, na polju konsultantskih usluga za nekretnine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.