NavMenu

Turistički informativni centar Bajina Bašta među 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata u celom svetu

Izvor: Tanjug Utorak, 25.06.2019. 19:34
Komentari
Podeli
Kućica na Drini, Bajina Bašta (Foto: Wikipedia / Vanilica)Kućica na Drini, Bajina Bašta
Turistički informativni centar Bajina Bašta proglašen je ove godine za dobitnika Sertifikata za odličan kvalitet TripAdvisor što znači da se taj info centar nalazi među 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata u celom svetu, navodi se na sajtu Turističke organizacije Srbije (TOS).

Ta nagrada odaje priznanje turističkim i ugostiteljskim objektima, koji su dobijali najbolje komentare na sajtu www.tripadvisor.com tokom prethodne godine.

Sertifikat za odličan kvalitet uzima u obzir kvalitet, količinu i aktuelnost komentara koje su poslali putnici u periodu od 12 meseci.

Da bi ispunio uslove za ulazak u konkurenciju, objekat konstantno mora da ima ukupnu ocenu najmanje četiri od mogućih pet, mora da ima određen broj komentara, kao i da ima profil na TripAdvisor sajtu najmanje 12 meseci.

Predstavnik Turističke organizacije "Tara-Drina" Siniša Spasojević kaže da su najveći broj ocena i komentara ostavljenih na sajtu od strane turista iz inostranstva jer, kako navodi, oni znatno više koriste TripAdvisor prilikom planiranja putovanja, te su komentari prethodnih posetilaca za njih vazzna smernica.


- Ocene za naš info centar su odlične i cilj nam je da opravdamo poverenje posetilaca i da tako bude i u narednom periodu. Sertifikat za odličan kvalitet ćemo iskoristiti da privučemo još veću pažnju putnika i da što više njih navedemo da nas posete" - naglašava Spasojević.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.