NavMenu

Optimizacija troškova uz "Sa nama na putu" karticu lojalnosti

Izvor: Promo Sreda, 26.06.2019. 12:32
Komentari
Podeli
Kompanija NIS u saradnji sa Sberbank Srbija obezbedila je za svoje potrošače dodatnu pogodnost korišćenja platne funkcije "Sa nama na putu" kartice lojalnosti koja omogućava plaćanje na odloženo do 45 dana goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Na taj način, NIS je uvođenjem dodatne funkcionalnosti odloženog plaćanja i do 15. dana u narednom mesecu nastavio da unapređuje "Sa nama na putu" program lojalnosti kako bi zadovoljio zahteve svojih potrošača i opravdao njihovo poverenje.

Razumevajući potrebe savremenog tržišta u segmentu maloprodaje, NIS je u saradnji sa Sberbank Srbija osmislio jednostavan, brz i potpuno automatizovan proces koji korisnicima omogućava da na brz i jednostavan način podnesu zahtev za platnu "Sa nama na putu" karticu lojalnosti, bez odlaska u banku i dostavljanja obimne dokumentacije.

Dovoljno je podneti zahtev uz važeću ličnu kartu, vozačku dozvolu i "Sa nama na putu" karticu lojalnosti na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama i platna funkcija kartice postaje aktivna već u narednih nekoliko dana.

Osnovni uslov za odobrenje platne funkcije je da korisnik programa lojalnosti koji podnese zahtev ima urednu kreditnu istoriju, ukoliko je već imao neke kreditne proizvode. Posebna pogodnost unapređene "Sa nama na putu" kartice je mogućnost izmirenja obaveza na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama potpuno besplatno.


Dodatno, korisnicima programa lojalnosti je na raspolaganju i mobilna aplikacija putem koje u svakom trenutku imaju mogućnost pregleda statusa kartice, mesečne potrošnje, računa, stanja bonus poena, kao i osnovnih informacija o stanju platne funkcije.

Više informacija o platnoj "Sa nama na putu" kartici, kao i o samom programu, dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888, kao i na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.