NavMenu

Za Komercijalnu banku zainteresovano sedam investitora

Izvor: Tanjug Nedelja, 23.06.2019. 17:51
Komentari
Podeli
Sedam investitora zainteresovano je za kupovinu akcija Komercijalne banke, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

Mali je za RTS rekao da očekuje uspešan završetak procesa privatizacije Komercijalne banke do kraja godine, kako što je i planirano.

- Prva faza je završena, imamo sedam zainteresovanih investitora za kupovinu akcija Komercijalne banke, više nego što smo očekivali - rekao je Mali, dodajući da nije iznenađen imajući u vidu sve lepe vesti "koje smo čuli u protekla dva dana".

Mali je istakao da je poverenje investitora u Srbiju nikad veće i da je perspektiva razvoja naše privrede nikada veća.

- Sa te strane, ovaj interes dovoljno govori. Ti investitori sada će ući u knjige Komercijalne banke, pogledaće, sagledaće, nakon toga daće ponudu. Ja očekujem da uspešan završetak tog procesa do kraja fgodine, kao što smo i planirali - rekao je Mali.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.