NavMenu

Trium 45 - Sadilica koja može da sadi 4.500 do 5.000 biljaka po satu za svaki red (VIDEO)

Izvor: Agroklub Četvrtak, 13.06.2019. 09:11
Komentari
Podeli
(Foto: Brian Kinney/shutterstock.com)
Checchi & Magli, italijanska kompanija, predstavila je mašinu za povrtare i ratare, za koju tvrde da je najefikasnija sadilica na tržištu. Reč je o novom modelu Trium 45 sa šest radnih redova.

Pogodna je za velike radne širine, za više redova ili za sadnju na neravnoj površini. Sadilica je pogodna za presađivanje sadnica sa izrazito gustim lišćem kao što su duvan, kupus, paradajz, karfiol, komorač, konoplja.

Za rad ove sadilice razmak između redova je minimalno 45 centimetara. Rotirajući zubac od 10 čaša (12 na zahtev) osigurava visoku efikasnost i udobnost za sadnju. Sadi 4.500 - 5.000 biljaka po satu za svaki red (6.000 -7.000 sa 12 rupica na razdelniku). U razdelnike se mogu stavljati valjkaste i piramidalne čaše sa sadnicama, pa je tako osigurana kontinuirana distribucija bez zaustavljanja. Jedinice koje ubacuju sadnice u zemljište su nezavisne i modularne.


Mogu da se odaberu posebni, gumeni točkovi za vlažna i glinasta tla.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.