NavMenu

Priscilia Dubocage nova izvršna direktorka kompanije Total za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske - Najavljene nove investicije za Balkan

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.06.2019. 15:35
Komentari
Podeli
Priscilia DubocagePriscilia Dubocage
Nova izvršna direktorka kompanije Total za tržišta Srbije, Slovenije i Hrvatske Priscilia Dubocage, je na svečanosti koja je održana danas (6. juna) u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisustvo ambasadora Francuske u Srbiji, Frederika Mondolonija, najavila dalje investicije na tržištu Balkana, uz nastavak intenzivnog angažovanja kompanije kada su u pitanju projekti iz oblasti društvene odgovornosti.

Priscila Dubocage će naslediti dosadašnju izvršnu direktorku, Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar Total grupe. Kako je saopšteno, Dubocage će će zvanično preuzeti obaveze izvršne direktorke od 1. jula 2019.

- Ponosna sam na priliku da nastavim sa razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju obezbeđivanje originalnog proizvoda visokog kvaliteta, dok smo u isto vreme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja pomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju Total ima u regionu - izjavila je Dubocage.

Dosadašnja izvršna direktorka Almila Acan Kahvecioglu se zahvalila kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrednom radu proteklih 5 godina. Ona je za naš portal istakla da je u 2018. godini ukupan promet Total Hub Balkana je dostigao 27 mil USD, te da su implementirali više projekata koji su omogućili Totalu da osnaži svoju poziciju u regionu Balkana.

- Pored onih koji su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namenjen profesionalnim vozačima tokom koga smo posetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu sa našim specijalizovanim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavom regionu, takođe, smo investirali i u društveno odgovorne projekte kao što je "Na putu za bezbednost dece u saobraćaju". Značaj pomenutog projekta je prepoznat globalno od strane kompanije Total prvim mestom na internom takmičenju za Inovacije na nivou Evrope, kao i od strane Francusko-srpske privredne komore, koja mu je dodelila Grand Prix 2018 nagradu - rekla je za eKapiju Acan.

Pierre Duhot, potpredsednik kompanije Total za Jugoistočnu Evropu, je ne održanoj konferenciji istakao ukupni promet Total grupe u 2018. od 50 mil USD kada je u pitanju region Balkana, gde je Srbija doprinela sa 13 mil USD, Hrvatska sa 6 mil USD, i Slovenija sa 28 mil USD.

S.P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.