NavMenu

U Beogradu više turista ovog aprila, nego prošle godine - Najviše stranih gostiju iz Kine

Izvor: Tanjug Utorak, 04.06.2019. 10:53
Komentari
Podeli
Beograd je u aprilu posetilo 24% više domaćih turista nego u istom mesecu prošle godine, pokazali su najnoviji podaci sektora statistike Sekretarijata za upravu Grada Beograda. Domaći turisti su ostvarili i 20% više noćenja u odnosu na april 2018.

Od ukupno 99.782 turista registrovanih u aprilu u Beogradu, stranih je bilo 81.293, što je za 4% više u odnosu na isti mesec prošle godine. Strani turisti su ostvarili 176.716 noćenja.


Najbrojniji gosti u aprilu bili su iz Kine (skok od 91%), Rusije (skok od 46%), Crne Gore (skok od 44%), Nemačke (skok od 39%), Turske, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, BiH i Grčke.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.