NavMenu

Međunarodni sajam komunalne opreme "Komdel ekspo" u Kragujevcu od 5. do 7. juna 2019.

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.06.2019. 19:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: dogi/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodni sajam komunalne opreme "Komdel ekspo" biće održan po 15. put od 5. do 7. juna na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Organizatori sajma su Privredna komora Srbije, Poslovno udruženje komunalnih preduzeća "Komdel", JKP "Šumadija Kragujevac" i "Šumadija sajam", a pokrovitelj manifestacije je Grad Kragujevac.

"Komdel ekspo" kao najznačajnija smotra komunalne privrede je prilika da se naznače ogromni potencijali, ali i ključni problemi ovog sektora privrede od posebnog značaja, saopštila je Privredna komora Srbije.

Tokom tri dana, na 1.600 m2 u sajamskoj hali i oko 600 m2 na otvorenom, predstaviće se preko 30 proizvođača, uvoznika i distributera komunalne opreme.

Tokom čitave sajamske manifestacije biće organizovane tematske prezentacije na kojima će posetioci moći da se dodatno upoznaju sa ponudom izlagača.


U okviru stručnog programa drugog dana sajma biće organizovano više tematskih skupova u organizaciji Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije, PKS-RPK Kragujevac i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća "Komdel".

U okviru tematskih rasprava o aktuelnim temama govoriće i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine kao i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.