NavMenu

Proverenim stazama dugogodišnjih partnera

Izvor: Promo Četvrtak, 30.05.2019. 11:41
Komentari
Podeli
Robert Bosch, osnivač kompanije BOSCH, isticao je, kao najvažnije geslo, da je poverenje važnije od novca i da kompanija mora da garantuje za kvalitet i vrednost svojih proizvoda.

Mnogo godina kasnije, ova nemačka kompanija se i dalje rukovodi istim načelom i u svom poslovanju sarađuje sa kompanijama sa kojima deli iste vrednosti!

Kada kvalitetom zaslužite poverenje, onda stari klijent rado postaje novi. Tako se i nastavlja priča između kompanija BOSCH i Armont SP, na zadovoljstvo obeju partnerskih strana.

Nakon što je pre skoro 6 godina uspešno realizovan projekat postavljanja fasadnih i krovnih obloga proizvodnog pogona BOSCH u Pećincima, Armont SP je ponovo na zadatku, zadužen za spoljni izgled novog proizvodnog pogona najveće BOSCH-ove fabrike za proizvodnju sistema brisača u Evropi.

Armont još jednom ostavlja svoj jedinstveni pečat, uspešno realizujući u zadatim rokovima 15.000 m2 krovnog pokrivača i 6.000 m2 fasadnih obloga pogona fabrike nadomak Beograda.

Obe kompanije dobru reputaciju štite novim uspesima, ambicioznim projektima, ulaganjem u najsavremeniju tehnologiju i nova znanja.

Međusobno poverenje starih-novih partnera ponovo je potvrđeno, a rezultati zajedničkih projekata su sve vidljiviji.
Svake godine BOSCH fabrika u Srbiji beleži konstantan rast, a kompanija Armont je sve češće prepoznata u zemlji i inostranstvu kao lider i sinonim za inovacije, pouzdanost i kvalitet.

Dugogodišnje partnerstvo BOSCH - Armont pokazalo se kao izuzetno uspešno i dokazalo je da je umeće odabira pravih poslovnih parnera podjednako važno kao i stručnost u svom poslu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.