NavMenu

Učiteljsko naselje u Beogradu na leto 2019. dobija dva rekonstruisana dečja igrališta

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.05.2019. 14:16
Komentari
Podeli
Rekonstrukcija igrališta u Učiteljskoj ulici (Foto: Opština Zvezdara)Rekonstrukcija igrališta u Učiteljskoj ulici
Stanovnici Učiteljskog naselja na Zvezdari od ovog leta će imati svoje dve oaze za igru i odmor. Prvi će uživati stanovnici Učiteljske ulice od broja 54 do 62 gde će dečje igralište, u kome je rekonstrukcija u toku, biti spremno za korišćenje 15. juna, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

Na 250 m2 mališani će moći da koriste moderne rekvizite za igru na gumenoj podlozi a njihovi roditelji ali i svi ostali da se odmore na pet klupa koje će tu biti postavljene.

Vrednost radova koje izvodi JKP Zelenilo Beograd iznosi oko 5,8 miliona dinara.

U toku je i rekonstrukcija dečjeg igrališta u Raljskoj ulici u Učiteljskom naselju. Ovi radovi, koje, takođe, izvodi JKP Zelenilo Beograd, trebalo bi da budu završeni do kraja jula.

Radovi obuhvataju rekonstrukciju košarkaškog terena i dečjeg igrališta. Teren za košarku će biti asfaltiran i dobiće nove koševe. Oko terena biće postavljeni potporni zidovi i izgrađen zidić na kome će biti postavljene klupe.


Ograđeno dečje igralište dobiće nove rekvizite za igru dece, gumenu podlogu kao i klupe za odmor. Pored toga, biće asfaltirane i sve staze oko igrališta i izgrađena stepeništa između staza.

Radove na rekonstrukciji dečjih igrališta u Učiteljskoj i Raljskoj ulici, koji su u toku, obišao je Vladan Jeremić član Veća GO Zvezdara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.