NavMenu

Uskoro početak izgradnje brze saobraćajnice od Šapca do Loznice

Izvor: Tanjug Nedelja, 26.05.2019. 16:13
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)Ilustracija
Početak izgradnje brze saobraćajnice od Šapca do Loznice očekuje se uskoro, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posle sastanka sa načelnikom Mačvanskog upravnog okruga Vladanom Krasavcem i predsednikom Mesne zajednice Majur Ivanom Neškovićem.

Ova investicija će se finansirati iz kredita od 210 mil EUR. Investitor su Putevi Srbije, a radiće se u saradnji sa azerbejžanskom komanijom Azvirt. Plan je da radovi počnu u avgustu ili septembru. Prvo će početi izgradnja mosta u Šapcu preko Save.


- Nadam se da ćemo u roku od dve i po godine i dobiti brzu saobraćajnicu - rekla je Mihajlovićeva i naglasila da će ona prolaziti pored Majura, tako da će građani te mesne zajednice imati direktan prilaz brzoj saobraćajnici.

Majur bi uskoro trebalo da dobije i renoviranu školu i novu fiskulturnu salu, za šta je izdvojeno 131 milion dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.