NavMenu

CBRE osvaja prestižne CEEQA nagrade u Varšavi

Izvor: Promo Utorak, 21.05.2019. 15:43
Komentari
Podeli
CBRE, najveća svetska konsultantska kuća za nekretnine, prošle nedelje dobila je dve nagrade na prestižnim CEEQA nagradama u Varšavi u Poljskoj.

Nagrade za kvalitet nekretnina Centralne i Istočne Evrope (CEEQA) su široko priznate kao najveće i najpouzdanije godišnje priznanje industrije za dostignuća u investiranju i razvoju komercijalnih nekretnina, u čast najboljih zgrada, kompanija i profesionalaca.

Preko 900 vodećih profesionalaca iz industrije prisustvovalo je ovom događaju u Varšavi, uključujući Endru Pirsona, Boška Tomaševića i Uroša Grujića iz beogradske kancelarije kompanije CBRE, jedine međunarodne kompanije za nekretnine koja posluje u Beogradu i celoj jugoistočnoj Evropi. Na dodeli prestižnih nagrada, Boško i Uroš su primili nagrade za "Najbolji tim za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora" i "Najbolji tim za tržište kapitala".

Njima su se pridružile i kolege iz Beča, Praga, Varšave, Budimpešte, Bukurešta i Bratislave kako bi pokupili nagrade, čime su cementirale vodeću poziciju kompanije CBRE na tržištu Centralne i Istočne Evrope.

- Dobijanje prestižne CEEQA nagrade, drugu godinu zaredom, veliko je postignuće za CBRE, jer nas klijenti i kolege prepoznaju kao najbolje pružaoce usluga u oblasti nekretnina. Ova nagrada jasno potvrđuje vodeću poziciju naše kompanije u regionu. Naša dužnost je da nastavimo sa dobrim radom i da obezbedimo najbolja rešenja za naše klijente - rekao je Boško Tomašević, šef odeljenja za usluge savetovanja i transakcija u kompaniji CBRE.

- Oduševljeni smo što smo drugu godinu za redom dobitnici ove nagrade, koja dodatno obogaćuje našu poziciju vodećeg savetnika za investicione usluge u regionu Centralne i Istočne Evrope. Naš entitet, koji pokriva region jugoistočne Evrope iz Beograda, je lider u ovom regionu u proteklih 5 godina, stoga smo oduševljeni što smo bili u mogućnosti da doprinesemo uspehu Centralne i Istočne Evrope. Radujemo se godinama koje dolaze i koje se očekuju da budu u skladu sa aktuelnim trendovima - istakao je Uroš Grujić, šef odeljenja za tržište kapitala u kompaniji CBRE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.