NavMenu

Cushman & Wakefield ulazi na hrvatsko tržište putem ekskluzivnog partnerstva sa CBS International

Izvor: Promo Četvrtak, 09.05.2019. 15:21
Komentari
Podeli
Dragan RadulovićDragan Radulović
Vodeća globalna kompanija za nekretnine, Cushman & Wakefield proširila je svoju ekskluzivnu saradnju sa kompanijom CBS International kako bi se pozicionirala na hrvatskom tržištu, pružajući svoju široku paletu integrisanih usluga za nekretnine sada i na jednu od najmlađih članica Evropske Unije.

Uz ispunjavanje internacionalnih očekivanja i poštovanje lokalnih zahteva u svim ključnim oblastima usluga, kompanija Cushman & Wakefield već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore pružajući savete vlasnicima nekretnina, investitorima i zakupcima o svim aspektima njihovih strategija za nekretnine.

Regionalni direktor kompanije CBS International, Dragan Radulović, povodom otvaranja kancelarije Cushman & Wakefield CBS International u Zagrebu, rekao je da je pravi trenutak za ulazak na rastuće tržište nekretnina u Hrvatskoj.

- Naša uspešna saradnja sa jednom od globalno najvećih konsultanstkih kuća za nekretnine, kompanijom Cushman & Wakefield, u prethodnom periodu donela je potvrđeno dobre rezultate zbog čega se kao logičan sled nametnuo cilj za ekspanzijom u zemlje u našem okruženju. Zajednička vizija o regionalnom širenju predstavlja platformu za primenu najbolje prakse sa internacionalnih tržišta u više od 70 zemalja. Ne sumnjam da ćemo u narednom periodu zajedno ponuditi još bolju uslugu, budući da veliki broj naših klijenata posluje u svim bivšim republikama te se kao naš zadatak nameće da odgovorimo njihovim potrebama na podjednako kvalitetan način - rekao je Radulović.

Predrag TutićPredrag Tutić
Direktor kompanije Cushman & Wakefield CBS International za Hrvatsku, Predrag Tutić, istakao je da u narednom periodu očekuje mnogo više aktivnosti na hrvatskom tržištu nekretnina.

- Hrvatsko tržište nekretnina privlači sve značajnije investicije, dok rastuća potrošnja, turizam i ekonomski rast dodatno podstiču internacionalne aktere da prošire svoje poslovanje u Hrvatskoj. Kombinovanjem našeg lokalnog znanja sa internacionalnim iskustvom i stručnom prekograničnom podrškom globalnog lidera, zadovoljićemo sve potrebe klijenata u oblasti nekretnina i pomoći im da unaprede svoje poslovne ciljeve - navodi Tutić.

Inače, kompanija Cushman & Wakefield jedna je od tri vodeće svetske firme za nekretnine sa 51.000 zaposlenih u više od 70 država i ostvarenim prihodom od 8,2 mlrd USD. Vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, nesumljivi je lider na srpskom tržištu nekretnina sa portfoliom od preko 1. 500 domaćih i internacionalnih klijenata i zastupništvom preko 30 ekskluzivnih projekata u svim segmentima tržišta nekretnina.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.