NavMenu

Na prodaju imovina fabrike Blagotin iz Belušića

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 29.04.2019. 13:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Khomson Satchasataporn/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila je prodaju nepokretne imovine fabrike Blagotin iz Belušića kod Rekovca, u stečaju, metodom neposredne pogodbe.

Procenjena vrednost pet imovinskih celina je 6.680.000 dinara, "sa mogućnošću poboljšanja ponuda", a javno otvaranje ponuda je 28. maja, rečeno je Tanjugu u opštini Rekovac.

Prodaje se poslovni prostor, dve prostorije hemijske industrije, površine 89 kvadratnih metara i poslovni prostor, četiri prostorije drvne industrije za proizvodnju nameštaja i papira površine 55 kvadratnih metara. Prostori su u društvnoj svojini, stoji u konkursu.

Cena poslovnog prostora hemijske industrije je 2.400.000 dinara, a drvne 1.600.000 dinara.

Uz poslovni prostor prodaju se i tri stana u stambeno poslovnoj zgradi u Belušiću, površine 60, 46 i 23 kvadrana metra, a cene su 1.050.000 dinara, 880.000 i 750.000 dinara. Svi stanovi su u društvenoj svojini, a dva su u prizemlju a jedan na prvom spratu poslovno stambebe zgrade.

U konkursu se navodi da je "minimalno prihvatljiva vrednost predmeta prodaje 20% od iznosa procenjene vrednosti". Ponude se primaju do otvaranja ponuda 28. maja.

U konkursu se navodi da je prodaja oglašena na osnovu zaključka stečajnog sudije suda u Kragujevcu i Odluke odbora poverilaca.

Više o ovom tenderu možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.