NavMenu

Nordeus pronašao savršen poslovni prostor - CBS International posrednik u preseljenju poznatog gejming studija

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.04.2019. 11:26
Komentari
Podeli
Јedan od najuspešnijih evropskih studija u oblasti gejminga Nordeus, dobio je novi dom. Kompanija je preseljena u pametnu zgradu na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Umetnosti na Novom Beogradu.

Zgrada se nalazi u okviru poslovnog kompleksa Green Heart, jednog od vodećih investitora u Srbiji kompanije GTC, izgrađenu po meri IT stručnjaka koji svojim radom i projektima konstantno osvajaju svetsko tržište.

Da najbolji idu uz najbolje, dokaz je i poverenje koje je studio Nordeus ukazao vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine CBS International, koja je deo Cushman&Wakefield grupe, kada je reč o posredovanju i pronalasku novog radnog prostora, kao i procesu upravljanja projektom.

Kompanija CBS International je od početka bila angažovana u svim fazama procesa - od prostorne i budžetske analize lokacije u cilju izbora i odluke u vezi sa preseljenjem, preko formiranja i praćenja budžeta i dinamike, koordinacije komunikacije svih učesnika u procesu projektovanja i izvođenja radova do finalnog preseljenja Nordeusa u svoj novi radni prostor.

- Zahtev klijenta bio je nestandardan, samim tim i vrlo izazovan, budući da je bilo potrebno pronaći savršenu lokaciju i samostojeću zgradu A klase, kompletno prilagođenu uslovima kompanije koja će biti jedini zakupac. CBS International Brokerage tim je, u saradnji sa advokatom Mirkom Vasiljevićem, a u ime klijenta, vodio proces sa investitorom od samog početka, dakle od indentifikacije potreba Nordeusa, istraživanja tržišta, prezentacije potencijalnih opcija, pa do finalnih komercijalno-pravnih pregovora koji su rezultirali potpisivanjem Ugovora - rekao je Bojan Jevtić, regionalni rukovodilac sektora za izdavanje poslovnog prostora.

Savremena i inovativna zgrada futurističkog izgleda odražava timski duh i inspiraciju kod zaposlenih. U 6.000 kvadratnih metara koji se protežu na sedam spratova, sa tri podzemna nivoa za parking, biće smešteno 170 zaposlenih, sa tendencijom i strategijom rasta kompanije da taj broj dostigne 250 članova.

- Pored međusobno povezanih kancelarija koje omogućavaju fleksibilnost u organizaciji timova, objekt sadrži dodatne prostore poput kreativne radionice, sale za sastanke i konferencije, studija za audio i video produkciju, biblioteke, fitnes prostora sa tuševima, sportskog bara, gejming sobe i specijalno dizajniranog prostora namenjenog deci, što sve doprinosi povećanoj motivaciji i produktivnosti zaposlenih - izjavila je Vera Lukić, rukovodilac sektora projekt menadžmenta kompanije CBS International.

Zgrada, obavijena staklenim površinama i dugačkim terasama obogaćenim vegetacijom, koristi najnovije tehnologije efikasnog rada i uštede energije, te sistem pametnog osvetljenja i klimatizacije. Inače, ovaj projekat je delo arhitektonske firme Jump Studios iz Londona i domaćeg Antipod studija, zaduženih za dizajn enterijera.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.