NavMenu

BS Gradnja properties gradi novu zelenu oazu prestonice - Niže cene kvadrata za prve kupce

Izvor: Promo Sreda, 17.04.2019. 15:41
Komentari
Podeli
Kupovina stana direktno od investitora, u fazi gradnje, predstavlja veliku uštedu za kućni budžet
zbog nižih cena kvadrata u periodu izgradnje i istovremeno vam pruža mogućnost većeg izbora: kvadrature stanova, spratnosti i prostorne orijentacije.

Nova gradska oaza u Beogradu, stambeno - poslovni kompleks Green Residence, namenjen za život i uživanje, na dva kilometra od centra prestonice, gradi se i raste iz dana u dan. Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u blizini Hale Pionir, reke, tržnih centara i centra za kulturu, ova zelena stambena oaza na površini od 30 hiljada kvadratnih metara, predstavlja izuzetno atraktivno mesto za život i rad.

Kako do stana povoljno?

Kupovina stana direktno od investitora, u fazi izgradnje, predstavlja veliku uštedu a investitor projekta BS Gradnja Properties kupcima nudi i mogućnost kreditiranja pre kredita banke. Stan možete da rezervišete već sada u toku gradnje a investitor vam nudi mogućnost da minimalno učešće od 20 % od vrednosti stana uplatite u nekoliko rata.

U trenutku kada radovi na vašem stanu budu završeni 80 %, vi možete da konkurišete za kredit sa već otplaćenim učešćem koje bi vam banka inače tražila. I na taj način, u startu, ne samo da ste rasteretili svoj kućni budžet, ispunili ste uslov koji banka postavlja za stambeni kredit i brže ćete se useliti u svoj dom. BS Gradnja Properties kao investitor pruža mogućnost da se sa svakim kupcem, ponaosob dogovori u kojoj fazi gradnje želi da rezerviše svoj stan i kada želi da počne da ga otplaćuje

Vaš siguran izbor, pre svega


BS Investment Group, u cijem je sastavu BS Gradnja Properties, sa 18 godina iskustva u investiranju u građevinarstvo, do sada je realizovala stambene objekte za više od 1500 porodica na različitim lokacijama u Beogradu uglavnom u centralnoj zoni na Vračaru, Zvezdari, Paliluli, Voždovcu…


Sigurna gradnja iskusnih graditelja, najkvalitetniji materijali i savremena, arhitektura sa stilom, imaju za cilj stvaranje atraktivnih višespratnica punih zelenila, svetla i vazduha.

(Foto: BS Investment Group)
Vrednost više za vaš dom


Najpovoljnije cene kvadrata za najatraktivniju lokacija blizu centra prestonice kao i raznolike kvadrature stanova (od 31, 47, 48, 54, 67 do 72 m2 i veći) sa veoma funkcionalnim rasporedom, čine Green residence izuzetnim novim naseljem u neposrednoj blizini starog centra Beograda. U sklopu ovog novog modernog kompleksa nalaziće se i sportska hala, wellness centar sa teretanom, hipermarket, market tehničke robe, sve po meri savremenog kupca.

Posebnu atraktivnost čini vrt u srcu naselja, gradeći okruženje "u zagrljaju prirode" koje daje osećaj dodira sa zelenilom i zen opuštanje koje nam toliko nedostaje u ubrzanoj i stresnoj svakodnevici!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.