NavMenu

Speed business meeting - Jačanje poslovnih veza četiri privredne komore

Izvor: eKapija Utorak, 16.04.2019. 15:30
Komentari
Podeli
Predstavnici kompanija članica Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja (CANSEE), Francusko-srpske privredne komore (CCIFS), Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) i Nordijske poslovne alijanse (NBA) sastali su se u ponedeljak (15. aprila) u hotelu Radisson Collection na još jednom u nizu "brzih poslovnih sastanaka" (Speed Business Meeting).

Članovi ovih poslovnih udruženja imali su priliku da prošire svoju mrežu kontakata i da kroz ovaj interaktivni format neformalnih sastanaka uspostave osnov za buduću poslovnu saradnju, navodi se u saopštenju Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja.

Preko 50 učesnika, članova četiri poslovna udruženja, iz različitih sektora imalo je priliku da u razgovorima "jedan na jedan" razmotri potencijalne vidove saradnje. Po okončanju sastanaka, za sve učesnike je organizovan networking koktel tokom kojeg su predstavnici kompanija imali priliku da nastave poslovno povezivanje i razmene dodatne informacije sa prisutnim sagovornicima.

Ispred poslovnih udruženja, sve prisutne je pozdravila Mirjana Dončić-Beaton, izvršna direktorka Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja u Srbiji.

- Ponosni smo što će više od 50 predstavnika kompanija imati izvanrednu priliku da podele svoje poslovne ideje i iskustva sa predstavnicima kanadskih, američkih, francuskih i nordijskih kompanija. Speed Business Meeting je sjajan način da upoznate profesionalce izvan svog uobičajenog kruga kontakata - izjavila je Mirjana Dončić-Beaton, pozdravivši partnerska udruženja i sva prisutna preduzeća.

Plan je da se ovaj vid saradnje komora nastavi kroz niz sličnih inovativnih formi sastanaka u kojima će kompanije biti u prilici da ostvare saradnju, razmenjuju svoja iskustva i najbolje prakse u cilju jačanja privrednog sektora u Srbiji.
Predstavnici sva četiri udruženja složni su u oceni da ovakvi susreti doprinose dinamici poslovne saradnje njihovih članova, ali i jačaju sinergiju između samih komora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.