NavMenu

Timočka industrija nameštaja iz Knjaževca traži novog vlasnika

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.04.2019. 14:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kolbakova Olga/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju preduzeća Timočka industrija nameštaja - TINA, metodom javnog prikupljanja ponuda.

Kako se navodi u tenderu, preduzeće se prodaje kao pravno lice, sa nepokretnom i pokretnom imovinu koju između ostalog čine objekti drvne industrije, magacini, restoran, pilana, proizvodne hale, oprema i vozila.

Procenjena vrednost imovine iznosi 299,5 miliona dinara, dok je za depozit potrebno izdvojiti 59.905.258,49 dinara.

Imovina se može i razgledati, i to po otkupu prodajne dokumentacije, radnim danima od 9 do 15 sati, a najkasnije do 8. maja.


Javno otvaranje ponuda održaće se 15. maja u 12 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Više informacija o tenderu možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.