NavMenu

Nordeus na novoj adresi - Inovativna pametna zgrada na Novom Beogradu sa fitnes prostorom i tuševima, bibliotekom i uštedom energije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.04.2019. 13:21
Komentari
Podeli
(Foto: Nordeus)
Beograd je danas dobio savremeni gejming studio u kojem će raditi stručnjaci iz 22 zemlje. Naime, beogradska kompanija Nordeus preselila se u inovativnu pametnu zgradu na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Umetnosti.

- Nova adresa simbolično povezuje nauku i umetnost, spoj koji najbolje opisuje tim koji će ovde raditi. U 6.000 kvadratnih metara, na 7 spratova i 3 podzemna nivoa za parking, moći će da se smesti do 250 zaposlenih, u skladu sa Nordeusovom strategijom rasta. Zgrada je obavijena staklenim površinama i dugačkim terasama obogaćenim vegetacijom sa kojih se može uživati u zelenoj oazi u njenom dvorištu - navode iz ove kompanije.

Kako je saopšteno iz Noredusa, novi prostor koristi najsavremenije tehnologije i predstavlja do sada najveće ulaganje Nordeusa u dobrobit svojih zaposlenih.

Pored 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijuma za više od 200 ljudi, značajan deo prostora čine studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe.

(Foto: Nordeus arhiva)

Zaposlenima su na raspolaganju i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor s tuševima i mnogi drugi sadržaji koji omogućavaju zdravu ravnotežu između okruženja za rad i prostora za opuštanje, a poseban prostor namenjen je deci zaposlenih.

Takođe, zgrada je u potpunosti pristupačna osobama s invaliditetom.

Jedna od ključnih karakteristika prostora je i korišćenje najnovijih tehnologija radi što efikasnijeg rada i uštede energije. U celoj zgradi uveden je sistem pametnog osvetljenja i klimatizacije koji omogućava zgradi da prepoznaje potrebe zaposlenih i prilagođava osvetljenje i temperaturu trenutnim uslovima, a solarni paneli koji se nalaze na krovu zgrade doprinose dodatnoj uštedi električne energije.

- Verujemo da naša kultura i naši ljudi predstavljaju glavnu prednost u ovoj vrlo kompetetivnoj industriji - rekla je Ivana Paunović, Workplace Experience Manager u Nordeusu i dodala da je najbitniji deo strategije Nordeusa investiranje u ljude.

Nova zgrada nalazi se u okviru poslovnog kompleksa GREEN HEART, čija izgradnja još traje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.