NavMenu

Belgrade Youth Fair 2019 u hotelu Metropol Palace 18. i 19. aprila - Šansa za povezivanje sa velikim kompanijama

Izvor: eKapija Sreda, 10.04.2019. 13:28
Komentari
Podeli
(Foto: EKOF Media Group)
Sajam zapošljavanja Belgrade Youth Fair 2019 biće održan 18. i 19. aprila u Beogradu, u hotelu Metropol Palace, najavila je omladinska organizacija EKOF Media Group koja je organizator događaja.

Ovo je peti po redu Belgrade Youth Fair i, kako kažu organiztori, najveći karijerni događaj u regionu na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program će oba dana trajati od 10 do 16 sati, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, stoji u saopštenju, jeste i pružanje prilike da mladi u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

- Posetioci će imati priliku i da se besplatno profesionalno fotografišu za CV - istakao je Miloš Čevizović, menadžer projekta, i dodao da se ove godine na sajmu očekuje još veći broj različitih kompanija i organizacija, pa će i šansa za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština biti još veća.

Neke od kompanija učesnica na sajmu su Atlantic Grupa, Nelt Grupa, Nestle, Apatinska Pivara, Mercator S, Coca Cola HBC, PwC, Hemofarm, METRO Cash & Carry…

Među temama radionica biće karijerni put uspešnih ljudi, kako napisati CV, kako pronaći idealan posao, marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije i mnoge druge.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.