NavMenu

Nordeus lansirao Golden Boot, svoju drugu fudbalsku igru za Android i iOS

Izvor: Startit Petak, 05.04.2019. 10:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: hedgehog94/shutterstock)Ilustracija
Nordeus, tvorac najpopularnije mobilne sportske igre Top Eleven, vratio se fudbalu svojom novom igrom Golden Boot, koja je od 1. aprila besplatno dostupna na Android i iOS operativnim sistemima.

Igra je nastala kao projekat iz strasti jednog od timova u Nordeusu, da bi kasnije bila podržana od kompanije i lansirana u novembru 2017. godine za Facebook Instant Messenger. Posle uspeha i gotovo 65 miliona igrača na Facebooku, tim je odlučio da još više razvije igricu i prilagodi je Andorid i iOS sistemima.

Mladen Dulanović, Game Lead Golden Boota, opisuje novu igru i povratak Nordeusa fudbalu:

- Fudbal je jedan od stubova Nordeusa, to je ono što znamo i volimo, isto kao i naši fanovi. Golden boot je proizvod koji do sada nismo imali. Ovo je akciona fudbalska igra koja je odlična za sve fudbalske navijače. Nordeus uvek traži nove i uzbudljive mogućnosti za istraživanje u svim žanrovima, uključujući i proširenje našeg fudbalskog univerzuma.


Golden boot omogućava igraču da ovlada veštinom slobodnog udaraca, a cilj je da se pogodi gornji ugao ili precizna meta koja vam donosi najviše poena. Ovu igricu je moguće igrati na četiri načina: samostalno gde kao nagradu možete osvojiti dodatne živote i novac, u duelu protiv igrača iz celog sveta u vremenski ograničenim PVP mečevima, protiv svojih prijatelja u realnom vremenu, a možete i da ponovo oživite neke od setova iz najvećih fudbalskih takmičenja.

Pored Golden boota, domaći gaming studio je u januaru objavio još jednu igricu Heroic – Magic Duel koja je dostupna na AppStore i Google Play platformama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.