NavMenu

ENTER konferencija 17. i 18. aprila u Beogradu - Ovogodišnje teme web development, projektni menadžment i karijerni razvoj u IT-ju

Izvor: eKapija Utorak, 26.03.2019. 16:25
Komentari
Podeli
Ovogodišnja, ENTER konferencija koja donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja u informacionim tehnologijama (IT), sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima, održaće se 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer? Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće nam predavači i panelisti na trećoj po redu ENTER konferenciji, navodi se u saopštenju.

Konferencija je prilagođena programerima, menadžerima, svima koji su u procesu prekvalifikacije i studentima završnih godina tehničkih fakulteta.

Wei Lin, vice-president of engineering u vodećoj kompaniji svetskoj kompaniji u polju internet sigurnosti - TeleSign i jedna od pobornica "Women in Tech" inicijative, otvoriće konferenciju kao keynote predavač.

- Predavanja i panel diskusije na ovogodišnjoj konferenciji podeljene su u četiri programske celine. Tokom Tech Talks predavanja učesnici će moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmvorcima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina, dok će se u okviru Management Talks-a govoriti o agilnim modelima, načinima njihovog izbora, praćenju rezultata primene i razvoju timova kroz edukaciju - navodi se u saopštenju.

Career Talks obuhvatiće planiranje razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostaci rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u informacionim tehnologijama. Predavanja i panel diskusije biće smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.

U okviru konferencije, 18. aprila biće održane praktične "hands-on" radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge.

Rezervacija se obavlja putem ovog linka. Za sve informacije i novine u vezi sa ovogodišnjom ENTER konferencijom posetite www.enterconference.net

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.