NavMenu

Karanović & Partners proglašen za najbolju advokatsku kancelariju u Istočnoj Evropi i Balkanu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.03.2019. 12:20
Komentari
Podeli
Advokatska kancelarija Karanović & Partners proglašena je za najbolju advokatsku kancelariju u Istočnoj Evropi i Balkanu za 2019. godinu od strane magazina The Lawyer. Ovo je treći put da Karanović & Partners osvaja ovu prestižnu nagradu, i to u konkurenciji sa najboljim evropskim firmama.

The Lawyer evropske nagrade predstavljaju svojevrsno priznanje za najveća postignuća najboljih advokatskih kancelarija u Evropi, a ove godine se obeležava desetogodišnjica njihovog postojanja. Ceremonija dodele nagrada održana je 19. marta u Grosvenor hotelu u Londonu, a među više od 350 zvanica našli su se partneri iz svih vodećih evropskih advokatskih kancelarija.

- Zaista je velika privilegija da prihvatim ovu nagradu u ime Karanović & Partners. Ogromna je čast kada vam prestižni magazin kakav je The Lawyer odaje priznanje, naročito na ceremoniji kojom se obeležava deceniju duga tradicija dodele ovih nagrada. Ova nagrada je ne samo rezultat rada i posvećenosti čitavog tima, već i svojevrsno priznanje našoj viziji i vrednostima. Čestitam svim pobednicima i organizatoru ovog prestižnog događaja - rekao je Rastko Petaković, koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u Londonu i preuzeo trofej u ime firme.

The Lawyer je mesečnik iz Velike Britanije namenjen pravnicima i advokatima koji se bave privrednim pravom. Svake godine ovaj časopis objavljuje listu 100 najboljih advokatskih kancelarija u Evropi, kao i 200 najboljih u Britaniji i dodeljuje priznanja najboljim evropskim i britanskim kancelarijama iz oblasti privrednog prava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.