NavMenu

Međunarodni salon automobila i Sajam motocikala - Od izbora za mis do gran-prija za najuspešnije izlagače

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.03.2019. 11:21
Komentari
Podeli
Najveći auto-moto hepening u ovom trenutku u svetu - 54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, skutera, kvadova i opreme Motopassion - prilika je da i posetioci i stručna javnost učestvuju u raznim formama izbora, vrednovanja i rangiranja.

Kako navode iz Beogradskog sajma, pošto je već prvog dana manifestacije izabran "Automobil godine 2019" (Peugeot 508), u ponedeljak, 25. marta, u 17 časova, u hali 1 posetioce i izlagače očekuje možda i najatraktivniji i najvažniji "sporedni" sajamski događaj - Izbor za miss 54. MSA i 13. Motopassion.

U utorak, 26. marta, u 18 sati, Automobilski forum - udruženje automobilskih novinara i drugih stručnjaka u oblasti automobilizma, dodeljuje tradicionalne i raznovrsne nagrade najuspešnijima u različitim oblastima auto-moto industrije.

Sreda, 27. mart, posvećena je proglašenju "Automobila sa najboljim performansama u odnosu na životnu sredinu" i dodeli nagrade stručnog žirija - Eko Auto 2019. u Srbiji. Ove godine u konkurenciji je 12 automobila iz ovogodišnje produkcije (BMW 3 Series, Citroen C4 Cactus, Ford Focus, Honda CR-V, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-Class, Opel Combo, Peugeot 508, SEAT Arona, Suzuki Jimny, Toyota Corolla i Volvo S60).


U četvrtak, 28. marta, u 13 časova, stručni žiri Beogradskog sajma dodeliće priznanja "Grand Prix" najuspešnijim učesnicima u kategorijama putnički automobili, laka privredna vozila i prateća industrija. Četvrtak je istovremeno i Family Day, namenjen porodičnim posetama, kada ulaznica za celu porodicu (deca do 16 godina starosti u pratnji roditelja), košta ukupno 800 dinara.

U subotu, 30. marta, posetioci će moći da se opredele za najsnažniji retro utisak na Međunarodnoj smotri i paradi oldtajmera "Memorijal princa Tomislava Karađorđevića", u organizaciji Oldtajmer kluba Beograd.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.