NavMenu

Wizz Air od 15. juna uvodi redovnu liniju Beograd-Lion

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.03.2019. 15:59
Komentari
Podeli
(Foto: My Good Images/shutterstock.com)
Niskotarifna kompanija Wizz Air objavila je da uvodi redovnu liniju iz Beograda za Lion počev od 15. juna, svakog utorka i subote.

Karte se već mogu rezervisati preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove avio-kompanije po početnoj ceni od 3.649 dinara/29,99 EUR, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Wizz Air je u Beogradu uspostavio bazu 2011. godine i od tada je prevezao više od 4 miliona putnika na svojim letovima iz Srbije. Nešto preko 800.000 putnika su izabrali ovog avio-prevoznika 2018. godine, što predstavlja rast od 6% u odnosu na prethodnu godinu.

Kapaciteti prevoza putnika za 2019. povećani su do 921.000 putnika. Ova avio-kompanija će uspostavljanjem nove linije imati 14 linija za 7 zemalja iz Beograda. Kompanija saopštava da će svojim poslovanjem ove godine podržati blizu 700 radnih mesta u Srbiji.

- Zadovoljstvo nam je da najavimo naš dalji razvoj u Srbiji. Samo mesec dana pošto smo ponovo uveli liniju od Niša do Malmea, proširujemo i ponudu linija iz Beograda, od sada ćemo imati direktnu rutu do Liona u Francuskoj. Nadamo se da će nova linija biti dobro prihvaćena, da će putnici iz Srbije uživati u poseti ovom predivnom gradu i lepotama Francuske, kao i da će im ova linija omogućiti da putuju još jeftinije. Naša prijatna srpska posada s nestrpljenjem čeka da vas ugosti na letovima kompanije WIZZ – izjavio je Andraš Rado, direktor komunikacija kompanije Wizz Air.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.