NavMenu

Sajam ENERGETIKA 2009, od 14-16.10.2009 - na Beogradskom sajmu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.06.2009. 16:15
Komentari
Podeli

Peti međunarodni sajam ENERGETIKA 2009, u isto vreme kada i 6. Međunarodni sajam zaštite životne sredine ECOFAIR 2009, održaće se na Beogradskom sajmu u periodu od 14. - 16 oktobra. Organizator već najavljuje povećano interesovanje i veći broj učesnika kao i izuzetno interesantan prateći program.

Ovaj prateći i stručni program biće sastavljen od brojnih konferencija, prezentacija, okruglih stolova. Od velikih energetskih kompanija do sada su svoje učešće, kako u izlagačkom tako i u pratećem stručnom programu, potvrdili: Elektroprivreda Srbije, Ministarstvo energetike i rudarstva Republike Srpske, Elektroprivreda Republike Srpske, Privredno/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine, Elektromreža Srbije, Naftna idustrija Srbije i drugi, među kojima su i firme WIG, MB Gas Oil, Thyssen Krupp, ABB, Prva Petoletka, Yugotrade, Exor Esi, Arcon itd.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.