NavMenu

Oglašena nova prodaja HI Prvi maj iz Čačka - Početna cena snižena na 70 miliona dinara

Izvor: eKapija Petak, 01.03.2019. 08:47
Komentari
Podeli
(Foto: Dagmara_K/.shutterstock.com)
Stečajna upravnica Vesna Stanković Vasović oglasila je novu prodaju Hemijske industrije Prvi maj. Preduzeće iz Čačka pokušaće još jednom da nađe novog vlasnika, s obzirom da do sada, nije bilo zainteresovanih kupaca, saznaje eKapija.

Početna cena je stoga, u odnosu na prethodne pokušaje prodaje (160,5 miliona dinara, 140 miliona dinara, 120 miiona dinara, 100 miliona dinara) snižena, i sada iznosi 70 miliona dinara.

Imovinu preduzeća Prvi maj čini 28 delova prodajne celine i kako kaže za naš portal, stečajna upravnica Vesna Stanković Vasović, sva imovina je u dobrom stanju.

- Imovina je u odličnom stanju, sve je u funkcionalno i u upotrebi.

Pored proizvodnih zgrada, predmet prodaje je i bazen za recirkulaciju vode, hidrantna mreža, popločavanje parkinga, interna saobraćajnica i pumpna stanica za vodu.

Osim toga, predmet prodaje su i pripadajuća postrojenja i oprema za proizvodnju stiropora, boja, fasada, praškastih proizvoda, lepkova i drugih hemijskih proizvoda u građevinarstvu prema popisu iz prodajne dokumentacije.

Na prodaju su i zalihe gotovih proizvoda, materijala, rezervnih delova, sitnog inventara, u skladu sa specifikacijama iz procene imovine stečajnog dužnika, navedeno je u tekstu oglasa. Prodaju se i potraživanja i dati avansi prema elaboratu o proceni imovine, kao i prava intelektualne svojine.

Ukupna površina objekata je, bez saobraćajnica, 10.582 metara kvadratnih.

Novo javno nadmetanje održaće se 8. aprila 2019. godine u 12 sati, u Privrednom sudu u Čačku.

Više informacija o tenderu možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.