NavMenu

Marbo Product produžio partnerstvo sa Košarkaškim savezom Srbije

Izvor: eKapija Subota, 23.02.2019. 12:46
Komentari
Podeli
Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza SrbijeNenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo i Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije
Kompanija Marbo Product, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo, produžila je sponzorski ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije za još tri godine, odnosno za period do 2022. godine, saopštila je kompanija.

Ispred bogatog portfolija kompanije Marbo Product podršku najboljim košarkaškim selekcijama Srbije u predstojećem periodu davaće brend Chipsy uz slogan "Košarka ima bolji ukus uz Chipsy".

- Sa zadovoljstvom smo svih ovih godina pratili rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice. Brend Chipsy je zvezda našeg portfolija i u prethodnih nekoliko godina se na tržištu izdvojio kroz kampanje koje promovišu i podržavaju sport te stoga produžetak partnerstva Marbo Product-a sa KSS-om predstavlja pun pogodak. To je i odraz naše dugogodišnje podrške razvoju sporta, i podsticaja mladih talenata i timova koji već godinama ostvaruju najbolje evropske i svetske rezultate. Uvereni smo da ćemo se i u predstojećem periodu zajedno radovati novim uspesima naših reprezentativnih selekcija - istakao je Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana i Baltičke zemlje.


- Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Marbo što se odlučila za nastavak saradnje i iskreno se nadamo da će i ovaj ugovor biti produžen kada bude istekao. Košarkaški savez želi da u svojoj porodici prijatelja ima i ovako veliku kompaniju kao što je Marbo, a verujem da su i oni zadovoljni sa saradnjom sa Košarkaškim savezom - naveo je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Marbo Product od 2008. godine posluje u sastavu multinacionalne kompanije PepsiCo. Na tržištu Srbije Marbo Product je prisutan kroz brendove Chipsy, Clipsy, Pardon, Gud, Doritos i Quaker. Za PepsiCo sport predstavlja izuzetno važnu oblast, a na globalnom nivou kompanija podržava najveća takmičenja i sportske turnire, dok su kroz brend Chipsy realizovane kampanje koje su kroz promocije i društveno odgovorne aktivnosti ukazale na značaj sporta u Srbiji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.