NavMenu

Jamshid Alamuti otvoriće forum Izazov 2019 u beogradskom hotelu Hyatt Regency

Izvor: eKapija Sreda, 20.02.2019. 12:54
Komentari
Podeli
Jubilarni, peti po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – Izazov 2019 biće održan 25. i 26. marta u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, pod sloganom Istina ili izazov.

Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Ovogodišnji događaj otvoriće Jamshid Alamuti, CEO i suosnivač Pi School iz Italije, koji je ujedno i glavni govornik foruma Izazov 2019. On će govoriti na temu Creativity driven Transformation, odnosno o novom procesu kreativnosti i na koji način se on može koristiti u rešavanju stvarnih problema i tranformaciji biznisa.

- Kreativnost se oduvek koristila u procesu transformacije biznisa, to nije ništa novo. Pitanja na koja će agencije i kompanije morati zajedno da pronađu odgovore jesu na koji način iskoristiti kreativnost kako bi ostvarili stvaran uticaj i rešili probleme svojih brendova, proizvoda i usluga. Kreativnost će se u budućnosti sve više koristiti za rešavanje problema, a ne za prodaju robe - rekao je Alamuti.

Glavna tema petog regionalnog foruma komunikacionih lidera biće usmerena na transparentno i odgovorno poslovanje, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija.

Teme foruma biće i migracija oglašavanja; šta su pored profita drugi motivi zajedničkog nastupa agencija i kompanija na tržištu; merenje efikasnosti kampanja; šta je dovelo do usitnjavanja tržišta i kako će se to odraziti na struku, ali i zašto je ulaganje u lojalnost potrošača zapravo ulaganje u razvoj brenda. Na forumu će se, takođe, govoriti i o etici u poslovanju, kao i zašto bi transparentnost pitch procesa svima donelo benefite.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a biće organizovan i teambuilding za učesnike. U okviru radionica, svoje studije slučaja predstaviće, između ostalih, i kompanije Lidl Srbija, Atlantic Grupa - Grand kafa, Knjaz Miloš, Banca Intesa, Eagle Hills i Vip Mobile.


Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2019 biće predstavljeno i stanje na medijskom i marketinškom tržištu u šest država regiona, kao i najnovije istraživanje stanja struke, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research.

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – Izazov 2019 traje do 8. marta, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite OVDE.

Forum IZAZOV 2019 podržale su agencije Ovation BBDO, Headline, Degordian, Direct Media United Solutions, DPC Group, Smart+ Research, Reprodukcija, Info Media Group, Propix, Chameleon, Digital Element.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.