NavMenu

Prijave za MBA stipendije vodeće poslovne škole Jugoistočne Evrope do 31. marta

Izvor: Promo Sreda, 20.02.2019. 09:11
Komentari
Podeli
COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim poslovnim ljudima koji ulažu u svoju budućnost sticanjem novih znanja i kvalitetne mreže kontakata.

Ako želite široku mrežu internacionalnih kontakata, da učite od svetski poznatih predavača, razmenjujete iskustva i znanja sa drugim poslovnim ljudima, kao i napredak u karijeri, ovo je sjajna prilika da upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi Jugoistočne Evrope.

Pored Srbije, trenutno je u toku stipendijski proces na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Studenti COTRUGLI poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a celokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svetu, kao što su INSEAD, IMD, ESCP... Okuplja uspešne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica broji više od 2.000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi.

COTRUGLI studenti imaju prosečno 5 godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Program je dizajniran da zahteva minimalno odsustvo sa posla, a strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je više od 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: IT, farmaceutska, automobilska, građevinska, telekomunikaciona, finansijska, FMCG...

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije. Prijave traju do 31. marta 2019. godine.


ISKUSTVA COTRUGLI POLAZNIKA

Ivan Milutinović, Optimize Services Manager za Italiju i Jugoistočni Mediteran u Ericssonu, kaže da je "COTRUGLI izvanredno iskustvo"!

- Omogućilo mi je kontakt sa sjajnim, svetski poznatim predavačima i studentima, poslovnim ljudima iz regiona, što je proširilo moje vidike. Naučio sam da prihvatim izazove, budem inspirisan i inspirišem druge, verujem i ostvarim, budem željan novih znanja i da svaki dan težim da napravim razliku. Da budem fokusiran na rešenje, gradim i negujem mrežu kontakata, da nađem u sebi ono što me pokreće, da pronađem svoju strast i pratim je.

Jasmina Koprivica, direktorka web portala B92.net, ističe da joj je školovanje na EMBA programu COTRUGLI poslovne škole pomoglo da unapredi svoja znanja i veštine i da proširi poslovne perspektive.

- EMBA program daje brojne alate za lakše savlađivanje izazova u poslu, pruža mogućnost umrežavanja sa profesionalcima iz različitih industrija, neguje timski rad i okuplja izuzetne predavače iz celog sveta. Posebno bih istakla aktivnosti Alumni kluba koji okuplja brojne generacije polaznika i pomaže da se kroz mrežu saradnika ojačaju poslovne ideje i stvore neke buduće.


Ivan Koen, Director Legal and Compliance, International u Merck & Co, navodi da mu je COTRUGLI poslovna škola pružila nova znanja i uvide u oblasti koje ranije nisam poznavao.

- Nove veštine su me transformisale u osobu koja nije samo ekspert u svojoj oblasti, već "all around" osobu koja može aktivno da učestvuje u poslovnim diskusijama i da doprinos koji nije vezan samo za pravo i regulativu. Moji saradnici i pretpostavljeni su i te kako primetili ovu transformaciju, a tek sam na polovini programa!

Zorana Milidrag, regionalni eCommerce direktor u Sport Visionu, smatra da je prednost COTRUGLI EMBA što, za razliku od drugih, prati trendove u modernom biznisu i u skladu sa tim, dopunjuje izbor modula.

- Pored aktuelnih edukativnih tema, sve module drže profesori koji se aktivno bave i biznisom i u mogućnosti su da prenesu sveža iskustva. S druge strane, internacionalne grupe, kakve su generacije na EMBA programu, tokom interaktivnih modula vam daju uvid u poslovno okruženje i iskustva iz šireg regiona. Ukoliko želite da vaše profesionalno iskustvo proširite izvan granica naše zemlje, ove dve godine biće za vas neprocenjivo iskustvo.

Kenan Kekić, izvršni direktor u Eurofarm Centru - Private Health Care Group, zaključuje da su njegova očekivanja od programa apsolutno ispunjena.

- Tokom prve godine studija dobio sam novi posao, sa mnogo boljim uslovima, i ne samo to već i nova znanja, regionalnu mrežu kontakata i divne trenutke. Iskreno preporučujem COTRUGLI Executive MBA program.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.