NavMenu

Beograd među najpopularnijim turističkim destinacijama za turiste iz Izraela

Izvor: eKapija Utorak, 12.02.2019. 17:50
Komentari
Podeli
Štand TOS u IzraeluŠtand TOS u Izraelu
Grad Beograd proglašen je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija za izraelske turiste na Međunarodnom sajmu turizma IMTM koji se održava u Tel Avivu 12. i 13. februara. Naime, kako je saopštila Turistička organizacija Srbije, najznačajniji izraelski turistički portal Lametayel svrstao je srpsku prestonicu na 14. mesto na listi najpopularnijih svetskih turističkih destinacija. Beograd se tako našao u društvu Rima, Praga, Barselone...

Turističku ponudu Srbije na sajmu IMTM predstavljaju Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Subotice, Air Serbia, Zepter Group, Sky Hotel i Wild Serbia. Posetioci sajma kao i profesionalci iz oblasti turizma imaju priliku da se upoznaju sa bogatstvom turističke ponude Srbije, a pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, jevrejskim nasleđem u Srbiji, živopisnim gradovima i zimskom ponudom.


Sajam IMTM okuplja profesionalce turističke industrije, prezentuje nove atrakcije i turističke destinacije i jedina je profesionalna zvanična izložba turizma u Izraelu. Ovaj sajam je predstavlja i odličnu priliku za sklapanje važnih ugovora.

Rastuća ekonomija u Izraelu doprinela je rekordnom broju izraelskih turista koji svoj odmor provode na brojnim svetskim destinacijama. Ova zemlja na godišnjem nivou beleži 7,6 miliona putovanja u inostranstvo, od čega 4 miliona predstavljaju visokobudžetna putovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.