NavMenu

Igor Žeželj novi vlasnik Adria media Grupe

Izvor: eKapija Petak, 11.01.2019. 12:03
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Novi vlasnik Kurira, 12 portala i još 14 štampanih izdanja, umesto Aleksandra Rodića je Igor Žeželj, vlasnik i direktor firme Wireless media, saopštio je UNS.

Na sajtu Agencije za privredne registre (APR) u rešenju koje je doneto 4. januara 2019. godine, umesto Rodića upisani su Žeželj i Privredno društvo za pružanje telekomunikacionih usluga Mondo INC doo Beograd (Stari grad).

Žeželj i Rodić UNS-u nisu odgovorili kolika je bila cena Adria media Grupe (AMG), koja je izdavač ovih medija.

Podsetimo, AMG je u oktobru prošle godine postigao dogovor o partnerstvu sa Wireless media i portalom Mondo, što je UNS-u tada potvrdio Rodić.

Žeželj je tada negirao da je napravljeno strateško partnerstvo AMG-a sa firmom Wireles media i Mondom, ali je rekao da AMG i Wireless media imaju "vrlo intenzivnu i plodonosnu poslovnu saradnju".

Inače, portal Mondo nije upisan u Registru medija. Međutim, na sajtu Telekoma Srbija (www.mts.rs), u rubrici "naši sajtovi" ovaj portal naveden je kao sajt ove kompanije.


I na sajtu Registra nacionalnog domena Srbije (RNIDS) navodi se da je Telekom Srbija a.d. vlasnik domena mondo.rs.

Podsetimo, u vlasništu AMG-a, kako stoji na njegovom portalu su listovi Kurir, Gllosy, Lena i Financial times, Men’s health, Cosmopolitan, Elle, Sensa, Nacionalna geografija Srbija, Lepa&Srećna, Winter, Summer, Asfalt, Cosmo Campus i Newasweek, kao i portali elle.rs, yumama.com, kurir.rs, nationalgeographic.rs, menshealth.rs, cosmopolitan.rs, lovesensa.rs, stvarukusa.rs, lepaisrecna.rs, still, glossy.rs i espresso.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.