NavMenu

Objavljena imena dobitnika priznanja PRO PR Awards - Dodela 12. aprila u sklopu 17. PRO PR konferencije

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.01.2019. 10:56
Komentari
Podeli
(Foto: Yeamake/shutterstock.com)
Organizacioni odbor PRO PR konferencije, u sklopu kojeg deluje Komisija PRO PR Awards, objavio je imena dobitnika priznanja PRO PR Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager kao PRO PR Awards.

PRO PR Vision City namenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnom nivou, saopštilo je Društvo Srbije za odnose s javnošću.

S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju. Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspešnu implementaciju komunikacijonih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove godine nagrađeno je 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Nemačke. Za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni su: Vesna Drole, voditelj odnosa s javnošću u Policiji Slovenije, Renata Lovrak, voditelj korporativnih komunikacija u Ljubljanskim Mlekaranama, Tomi Trbovc, spoljni saradnik za odnose s javnošću u Skijaškom savezu Slovenije, Željko Jelić, bivši voditelj odnosa s javnošću u Badelu 1862, Ermina Duraj, voditelj Kabineta župana - Službe za odnose s javnošću i protokol u Primorsko-goranskoj županiji, dr Jasna Jelisić, voditelj radne grupe za zapadni Balkan u odeljenju strateških komunikacija u EEAS-u; Irena Šarić Dombaj, direktorka korporativnih komunikacija u L’Oreal Adria, Aida Salkić, voditelj korporativnih komunikacija u ASA Prevent Group BiH, Nataša Pucar, direktorka korporativnih komunikacija STUDEN holdinga, Mak Kapetanović, saradnik za komunikaciju, političke i kulturne odnose u Ambasadi Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini, Ane-Marie Cotton, profesorka na Univerzitetu za primenjene umetnosti Artevelde, Biagio Carrano, direktor EastCom Consultinga, Ljiljana Burzan Nikolić, direktorka BI Consulting, Jelena Radonjić Đurković, stručnjak za korporativne komunikacije i društveno-odgovorno poslovanje u Crnogorskom telekomu, Vladimir Pletuykhin, direktor odenjenja komunikacija u Organizacionom odboru Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji 2018. , John Shield, direktor komunikacija i korporativnih poslova BBC-a, Patrick Harrison, bivši PR Princa od Walesa kao direktor u Weber Shandwicku, Tamara Bekčić, direktorka Chapter4 Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžer za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorka odeljenja za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji, Mikel Landabaso Alvarez, direktor strateških i korporativnih komunikacija u DG Communications, Katerina Hadzi Angeleska, stariji specijalista za bezalkoholna pića u Pivari Skopje, Stefano Rolando, predsednik Venice Cluba i prof.dr. Georg Herbst, profesor na Univerzitetu u Berlinu.

Krajem novembra prošle godine, objavljeno je i da je dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award ugledni slovenski medijski radnik Marjan Novak.

Svečana dodela priznanja laureatima biće upriličena, 12. aprila 2019. godine, u sklopu 17. PRO PR konferencije, koja će se od 10. do 13. aprila održati u hotelu Katarina u Selcu. Svi dobitnici za svoj rad bitće nagrađeni unikatnim statuama, koje će za ovu priliku izraditi studenti Akademije primijenjenih umetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je povodom obeležavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namenjen je pojedincima koji su na osoben način doprineli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovim priznanjem nagrađeno 147 dobitnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.