NavMenu

Prijava projekata za EU nagrade za održivu energetiku do 4. februara

Izvor: Balkan Green Energy News Sreda, 09.01.2019. 09:46
Komentari
Podeli
(Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Prijave za ovogodišnje EU nagrade za održivu energetiku mogu se dostaviti online do 4. februara 2019. godine. Nagrade su deo Nedelje održive energetike Evropske unije (EUSEW), u organizaciji Evropske komisije (Generalnog direktorata za energetiku i EASME), koja će biti održana od 17. do 21. juna.

EUSEW je najveći događaj posvećen obnovljivim izvorima energije (OIE) i efikasnom korišćenju energije u Evropi, a ove godine održava se pod sloganom "Kreiranje evropske energetske budućnosti".

Tokom EUSEW 2019. pet najznačajnijih projekata će biti proglašeno osvajačima EU nagrade za održivu energetiku.

U skladu sa Smernicama za dodelu nagrada, organizacija koja sprovodi aktivnosti, projekte ili akcije mora da bude iz EU, a aktivnosti, projekti i akcije moraju se, takođe, sprovoditi unutar EU.

Dvanaest projekata koji su ušli u uži izbor biće pozvani na ceremoniju dodele nagrada u Briselu tokom EUSEW konferencije i imaće priliku da se takmiče za dve nagrade - nagradu u okviru 4 kategorije i nagradu javnosti.

Poziv za podnošenje prijava za ovogodišnju EUSEW konefrenciju otvoren je do 28. januara, dok će pozivi za Networking Village i lokalne događaje o održivoj energetici, kao i Energy Days, biti objavljeni u toku januara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.