NavMenu

DHL dobitnik sertifikata "zaštićeni potrošač"

Izvor: eKapija Petak, 28.12.2018. 10:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija DHL Srbija osvojila je žig "Zaštićen potrošač", koji izdaje Republička unija potrošača, kao dokaz uspostavljanja najviših standarda poslovanja. U procesu sertifikacije, sertifikaciona kuća Globalsert je analizirala procese i procedure rada kompanije DHL i zaključila da je ova kompanija uspostavila društveno odgovorno poslovanje i da kontinuirano unapređuje i vodi brigu o korisnicima – potrošačima, životnoj sredini, bezbednosti i zdravlju na radu zaposlenih, navodi se u saopštenju DHL.

- Republička unija potrošača svojim angažovanjem u vidu odgovarajučih edukacija, značajno je doprinela da se kompanija DHL International Beograd osposobi u primeni standarda u navedenim oblastima - izjavio je dr Denis Perinčić, predsednik upravnog odbora.

Direktor kompanije DHL u Srbiji Darko Babić istakao je da je dobijanjem žiga Zaštićen potrošač ova kompanija pokazala da vodi računa o zadovoljstvu korisnika usluga.

- Mi smo kontinuirano posvećeni stalnom unapređivanju poslovanja. Ulažemo velike napore da održimo nivo kvaliteta na koji su naši klijenti navikli i tu nema odstupanja. Poslovne relacije sa klijentima su nam temelj našeg poslovanja I poverenja koje već decenijama gradimo u Srbiji - navodi Babić.

DHL je vodeća svetska kompanija u sektoru pružanja logističkih usluga. Naša DHL porodica nudi najširi portfolio logističkih usluga, od nacionalne i međunarodne isporuke paketa, rešenja za slanje robe u okviru onlajn kupovine, međunarodnog brzog transporta kopnenim, vazdušnim i morskim putem, do upravljanja industrijskim lancima nabavke. Sa oko 360.000 zaposlenih u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta, DHL povezuje ljude i kompanije na bezbedan i pouzdan način i tako mogućava protok globalne trgovine. Sa specijalizovanim rešenjima za tržišta u razvoju i industrije uključujući tehnologiju, prirodne nauke i zdravstvo, energetiku, auto-industriju i maloprodaju, potvrđenom posvećenošću drušvenoj odgovornosti i neprikosnovenom prisustvu na tržištima u razvoju, DHL je odlučno pozicioniran kao "kompanija za pružanje logističkih usluga za ceo svet". DHL je ​​deo Deutsche Post DHL Grupe. Grupa je ostvarila prihod od više od 60 milijardi evra u 2017. godini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.