NavMenu

Courtyard by Marriott otvara nove hotele širom Evrope do 2020.

Izvor: turistički svet Sreda, 26.12.2018. 10:32
Komentari
Podeli
(Foto: Hadrian/shutterstock.com)
Jedna od najvećih hotelskih grupacija na svetu, Courtyard by Marriott, najavila je otvaranje 30 novih hotela u naredne dve godine širom Evrope. Pod ovim brendom na starom kontinentu već postoji 63 hotela.

Pored jačanja pozicije na tržištima Nemačke, Francuske i Velike Britanije, Courtyard će se pojaviti i na sedam novih destinacija. Hoteli će biti otvoreni u Jermeniji (Jerevan), Islandu (Keflavik), Finskoj (Tampere), Gruziji (Batumi), Rumuniji (Bukurešt i Kluž-Napoka), Hrvatskoj (Split) i Makedoniji (Skoplje).

U Velikoj Britaniji otvoriće se pet hotela i to u Londonu, Glazgovu i Oksfordu. U Francuskoj će se otvoriti dva hotela, dok se u Nemačkoj očekuje otvaranje tri hotela (Hamburg, Minhen i Darmštadt), nakon čega će ova zemlja imati ukupno 18 hotela pod Courtyard by Marriott brendom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.