NavMenu

U centru Beograda otvoren Boutique hotel Museum

Izvor: turistički svet Utorak, 25.12.2018. 09:05
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Paul Velgos/shutterstock.com)Ilustracija
U strogom centru Beograda, u Čika Ljubinoj 5 otvoren je Boutique hotel Museum, sa 4 zvezdice, koji pored 50 smeštajnih jedinica, poseduje i sale za sastanke, restoran Pavo, kafe bar Artem i fitness centar.

Dizajn eksterijera i enterijera hotela prati istorijski razvoj arhitekture zgrade, pa je tako u neomodernističkom duhu redizajniran noviji deo fasade, dok je stari deo fasade, pod najvišom zaštitom države, restauriran.

Enterijer hotela ispunjen je pažljivo odabranim komadima ručno rađenog italijanskog nameštaja, prateći formu, dizajn i poštujući kulturno nasleđe same građevine. Unutrašnjost hotela je prelivena mlečno belim mermerom, dok su zidovi kombinovani rustičim šarama i drvenim oblogama od hrastovine stvarajući eklektičan stil koji pruža podjednako osećaj komfora, luksuza i prijatnosti.

Museum hotel raspolaže sa 50 svetlih, moderno dizajniranih soba i apartmana obloženih drvenim hrastovim oblogama, koje stvaraju osećaj topline i poseduju sledeće sadržaje: kontrolu klime, besplatan WI-FI (50/50), sateniranu damastnu posteljnu, hypnos krevete, sef veličine lap topa, LED televizor sa velikim izborom kanala, set za kafu/čaj i mini bar. Kupatila su obložena najfinijom keramikom sa ornametima srpske pirotske šare stilizovane u skladu sa Museum hotelom.

Na prvom spratu hotela nalaze se konferencijske sale, kao i kompleks za rekreaciju i relaksaciju, koji obuhvata prostor sa saunom, fitness centrom opremljenim vrhunskim kardio spravama i posebnim prostorom za masaže i tretmane.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.