NavMenu

Ako želite da pobegnete iz grada - Novogodišnja idila širom Srbije

Izvor: eKapija Petak, 21.12.2018. 10:49
Komentari
Podeli
(Foto: marchevcabogdan/shutterstock.com)
Bliže nam se praznici, a sa njima i nekoliko neradnih dana koje svi jedva čekamo. Ukoliko novogodišnje praznike želite da provedete u Beogradu, moći ćete da uživate u brojnim sadržajima koje su pripremili prestonički hoteli, restorani i klubovi. Biće organizovan i doček na otvorenom, a novogodišnji program trajaće tri dana.

Ako pak želite da pobegnete od gradske vreve, pravo je vreme da doživite zimsku idilu u nekom od naših skijaških centara, odmorite se u nekoj od banja ili provedete čarobne praznike u hotelima širom Srbije. Za šta god da se odlučite, dobar provod je zagarantovan. Samo požurite, smeštajni kapacitet u većini hotela su ili rasprodati, ili je ostalo još vrlo malo mesta.

A-hoteli tradicionalno organizuju doček Nove godine u sva tri svoja objekta. Hotel Izvor u Aranđelovcu program je prilagodio porodicama sa decom, pa je osim svečanog dočeka organizovan veliki broj sadržaja za mališane. Biće organizovane brojne radionice, deca će uživaće u pravljenju raznih specijaliteta sa šefom kuhinje, biće organizovani i časovi jahanja kroz Bukovički park. Mesta u hotelu još uvek ima, a najluđu noć u godini možete dočekati uz Legende i bend Sedmo nebo. Ove godine, najbrojniji su gosti iz Makedonije, Rusije, BiH i Bugarske.

U hotelu Grand Tornik na Zlatiboru rasprodata su gotovo sva mesta a za provod su zaduženi Miroslav Ilić i Mogul Bend.

- Osim turista iz Srbije, imamo goste i iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Švajcarske, Austrije, Makedonije i Bugarske. Od samog otvaranja hotel Grand Tornik ima visok procenat popunjenosti, a sada za praznike zauzeto nam je gotovo 100% smeštajnih kapaciteta. Početkom godine očekujemo otvaranje hotela Tornik Sky. Biće to hotel sa četiri zvezdice, imaće 220 soba, ogromnu konferencijsku salu, rotacioni restoran i heliodrom - najavila je Olivera Gvozdenov iz A hotela.

U hotelu Sloboda iz Šapca i ove godine najbrojniji su turisti iz Bugarske, a gotovo sva mesta rasprodata su unapred. Goste će zabavljati Marko Bulat i Karavan bend, a cena iznosi 60 EUR i uključuje svečanu večeru i piće.

(Foto: Anteromite/shutterstock.com)
Hotel Ravni gaj iz Knića tradicionalno organizuje doček Nove godine, a goste će zabavljati Sneki. Za provod u ovom hotelu vlada veliko interesovanje, a najbrojniji su gosti iz Beograda i Bugarske. Ipak, ukoliko želite baš ovde da provedete najluđu noć u godini, mesta još uvek ima, kažu za eKapiju iz ovog hotela.

Sada već tradicionalno, Vivo bend i Mirna Radulović biće zaduženi za provod i atmosferu tokom novogodišnje noći u hotelu Zlatibor Mona. Gosti će uživati u gastronomskim specijalitetima tokom obe svečane večere, jer ih i za reprizu 1. januara, očekuje sjajna zabava uz disko veče. Za ovu priliku biće posebno dekorisan restoran Koledo, kako bi sve bilo u duhu veselih 70ih.

- Paket obuhvata boravak od 5 dana/4 noćenja na bazi polupansiona, od čega su dve svečane večere tokom dočeka Nove godine i reprize 1.januara. Gosti se mogu opustiti u wellness centru Inspirium, i uživati u našim bazenima ili se rekreirati u fitness centru. Spremili smo i zanimljiv program za mališane - rekla nam je Milica Stojanović iz Mona hotela.

Kako kažu, kapaciteti ovog hotela su, kao i prethodnih godina, u ovo doba u potpunosti popunjeni, a najbrojniji su gosti iz Srbije i zemalja regiona.

- U Hotelu Grand tradicionalno organizujemo najveći doček Nove Godine na Kopaoniku. Više stotina gostiju zabavljaće Šaban Šaulić 31.12, Marija Šerifović 1. januara, dok će obe večeri svirati orkestar Aleksandra Sofronijevića - kažu nam iz MK Mountain Resorta.

Cene dočeka kreću se od 140 EUR, a u cenu je uračunat muzički program i svečana večera. Najveći broj turista dolazi iz Srbije i zemalja regiona, gde prednjače Crnogorci i Makedonci. Svi kapaciteti za praznike su već bukirani. Broj mesta u sali za doček takođe je ograničen, ali još uvek ima mesta.

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Doček Nove godine organizovan je i u Kraljevim čardacima. Cena aranžmana iznosi 50 EUR i uključuje svečanu večeru na bazi švedskog stola, aperitiv i šampanjac u ponoć. Za provod će biti zadužena Tanja Banjanin.

Za doček Nove godine u hotelu Solaris u Vrnjačkoj Banji vlada veliko interesovanje, pa je ostao veoma mali broj slobodnih mesta. Goste 31. januara očekuje svečana večera i nezaboravan provod uz Replay bend i šampanjac tačno u ponoć. Za mališane jeorganizovano druženje sa Deda Mrazom i dodela paketića, kao i veliki broj kreativnih radionica sa profesionalnim animatorima u igraonici "Zvončica".

- Za sada smo i više nego zadovoljni trenutnom popunjenošću, ali svakako očekujemo još veću zainteresovanost za Vrnjačku Banju i hotel Solaris Resorts. Kao i u većini hotela u Srbiji, najveći broj gostiju dolazi iz naše zemlje, zatim slede gosti iz Makedonije, Bugarske, Crne Gore i BiH. Na doček Nove 2019. godine očekujemo i dolazak gostiju iz Nemačke, Austrije i Švajcarske - kažu nam iz Solarisa.

U hotelu Royal Spa u Banji Koviljači organizovana su dva dočeka. Jedan je namenjem gostima koji ne koriste paket sa smeštajem, gde će goste zabavljati Royal Acoustik bend. Cena novogodišnjeg aranžmana je 2.500 dinara po osobi, a u cenu je uključena svečana večera i muzički program, dok se piće plaća. Za goste koji koriste novogodišnje pakete sa smeštajem od 2, 3, 4 i 5 noći organizovan je doček u svečanoj Sali Drina i goste će zabavljati Knockout bend.

U hotelu Royal Drina u Malom Zvorniku organizovan je doček u restoranu "Jezero", a goste će zabavljati Libero bend. Cena aranžmana je 1.800 dinara i obuhvata svečanu dok piće nije uključeno u cenu.

Popunjenost smeštajnih kapaciteta u oba ova hotela standardno je dobra. Ostalo je još po nekoliko slobodnih soba u oba hotela. Najviše turista dolazi iz Beograda, Vojvodine, BiH, Crne Gore, ali ima i dosta naših ljudi koji žive u inostranstvu, a rezervisali su doček u Royal hotelima.

Za doček Nove godine u hotelu Villa Breg u Vršcu moraćete da izdvojite 6.000 dinara. Cena aranžmana obuhvata svečanu večeru na bazi švedskog stola, muzički program piće doborodošlice i šampanjac u ponoć. Doček će biti organizovan u ekskluzivnom ambijentu renoviranog restorana Eol.

D. O.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.