NavMenu

Zimske čarolije na Zlatiboru

Izvor: Promo Četvrtak, 13.12.2018. 15:32
Komentari
Podeli
(Foto: Rajko R. Karišić)

I ove zime sjajna vest za sve ljubitelje pravog planinskog odmora – kao najposećenija planina u Srbiji, Zlatibor nudi brojne zanimljive sadržaje za svoje posetioce, od zimskih aktivnosti poput klizanja, sankanja i skijanja, pa sve do zabave i uživanja u bogatom kulturnom i muzičkom programu koji će biti organizovan ove sezone.

Kada je reč o zimskim sportovima, izdvaja se Ski centar Tornik na nadmorskoj visini od 1.500 metara sa plavom, crvenom i crnom stazom. Ski centar je opremljen šestosednom žičarom i ima dva ski lifta, dok su četiri staze pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje, pa zimska avantura neće zavisiti od vremenskih prilika.

Za odmor nakon intenzivnog zimskog dana na Zlatiboru postoji obilje kafića, poslastičarnica i restorana, gde se možete okrepiti uz toplu čokoladu, kuvano vino Ili čaj.

U samom centru Zlatibora, nalazi se hotel Zlatibor Mona, koji svojim sadržajem upotpunjuje boravak na planini. Opuštanje u bazenima, toplim hidromosažnim kadama i saunama u okviru wellness centra Inspirium pravi je način da se osvežite i napunite baterije.

Ove zime, uz promo paket "Zimska čarolija" obezbeđena je besplatna školica skijanja za decu, sa profesionalnim instruktorima, koja se organizuje u Avantura parku nedaleko od hotela. Roditelji će takođe biti u prilici da sebi obezbede časove skijanja po vrlo pristupačnim cenama. Za najmlađe je obezbeđen i besplatni animacijski program i kreativne radionice sa animatorima u modernizovanoj i renoviranoj igraonici Monici.


Iz hotela preporučuju i nacionalni restoran i vinski bar Perun koji je ušuškan u najmirnijem delu objekta i predstavlja idealno mesto za prave hedoniste.

Svi koji žele da osete pravu zimsku čaroliju na Zlatiboru mogu da iskoriste popust od 10% u hotelu Zlatibor Mona za boravak u periodu od 17- 27. januara. Aranžman 5 dana / 4 noći dostupan je po ceni već od 186 EUR po osobi, dok je za mališane uzrasta do 7 godina obezbeđen gratis boravak!

Uverite se zašto je Zlatibor jedna od najlepših planina za uživanje u zimskim čarolijama!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.