NavMenu

Regionalna digital marketing konferencija Konverzija 13. i 14. aprila u Banjaluci

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.12.2018. 16:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)Ilustracija
Treća regionalna digital marketing konferencija Konverzija održaće se 13. i 14. aprila 2019. u Banjaluci, najavili su u sredu (5. decembra 2018. godine) organizatori, agencija Grape iz Banjaluke i Nedim Šabić, digital marketing stručnjak poreklom iz Travnika. Ovim povodom pripremljena je specijalna early bird ponuda za kupovinu ulaznica, pa će tako sve do 15. decembra 2018. iste biti dostupne po 30% nižoj ceni u odnosu na redovnu.

Prema rečima organizatora, treća Konverzija održaće se u Banskom dvoru i to kao idealan uvod u Proleće u Banjaluci, manifestaciju koja uključuje brojne kulturne, zabavne, sportske i edukativne sadržaje širom grada na Vrbasu.

Za razliku od prethodne dve Konverzije koje su okupile 200 i 250 učesnika, zbog sve većeg interesоvanja, na trećoj se očekuje više od 400 učesnika iz celog regiona. Oni će ovog puta imati priliku da slušaju 26 vrhunskih predavača, koji će u dva dana, koliko traje konferencija, kroz individualna predavanja i otvorene panel diskusije obraditi brojne teme iz raznih oblasti digital marketinga, te otkriti mnoštvo korisnih trikova i saveta za unapređenje onlajn biznisa.

Među njima su dobro poznata imena poput Miroslava Varge, Gorana Čandrlića, Nenada Pantelića, Nedima Šabića, Roberta Petkovića, Zorina Radovančevića, Darka Buldioskog, Maje Jovančević, Fabiana Rossbachera i drugih.

Iz agencije Grape ističu da ulažu mnogo truda da treća Konverzija po kvalitetu sadržaja nadmaši prethodne dve. U fokusu konferencije i dalje ostaju nesebična razmena znanja i iskustava i ostvarivanje poslovnih saradnji između samih učesnika.

Podsećamo, konferencija Konverzija je jedinstven događaj edukativnog karaktera namenjen svima koji se bave poslovima "novog doba" i koji su deo digitalne ekonomije. Već nakon prve godine održavanja, konferencija je pobrala simpatije ljudi iz struke kako zbog mnoštva praktičnih i konkretnih saveta i lekcija, tako i zbog inspirativnih i motivišućih predavanja, ali i dodatnih sadržaja poput Business Speed Dating-a i odlične žurke na kojoj su učesnici imali još prilike za druženje i umrežavanje.


Ono što je zanimljivo je da će se u sklopu događaja, dva dana pre same konferencije, održati i četiri dvodnevne radionice na sledeće teme: Google Ads, Google Analytics, E-commerce marketing i SEO. Radionice će biti interaktivnog tipa i koncipirane tako da se najpre prelaze osnove, a potom i naprednije teme. Radiće se u malim grupama, kako bi bile što kvalitetnije i efikasnije, a učesnici će moći predavače direktno pitati za savete.

Više informacija o samom događaju i kupovini ulaznica po 30% nižoj ceni možete pronaći na zvaničnoj web stranici konferencije www.konverzija.org dok odgovore na sva pitanja možete dobiti slanjem mejla nа info@konverzija.org ili poruke na Facebook stranici Konverzije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.