NavMenu

Globalni lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRM-a stigao u Srbiju

Izvor: eKapija Utorak, 04.12.2018. 17:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: everything possible/shutterstock.com)Ilustracija
Firma Extreme je objavila da je sklopila partnerstvo sa kompanijom bpm’online, vodećom globalnom softverskom kompanijom u oblasti automatizacije poslovnih procesa i menadžmenta odnosom sa klijentima (CRM).

Partnerstvo firmi Extreme i bpm’online zasnovano je na zajedničkim poslovnim vrednostima: kvalitetu, ekspertizi i inovacijama, a u službi osnaživanja klijenata da pruže svojim korisnicima izuzetno korisničko iskustvo uz pomoć inteligentne CRM i BPM tehnologije.

Procena da će SaaS tržište do 2019. premašiti vrednost od 112.8 mlrd USD, jasno govori o tome da će cloud bazirana CRM rešenja imati veliku ulogu u digitalnoj transformaciji kompanija, koja će biti prinuđene na sve brže prilagođavanje i konstantno usavršavanje kako bi odgovorile na zahteve klijenata novijih generacija.

Proizvodi kompanije bpm’online uključuju out-of-the-box procese potvrđene u praksi - marketing, prodaju i korisničke usluge/servis, što omogućava kompanijama da vrlo brzo započnu sa korišćenjem sistema i implementiraju procese na najvišem nivou u svom svakodnevnom radu. Za razliku od tradicionalnih CRM sistema, bpm’online pruža kompanijama fleksibilnost u modelovanju, čak i ključnih poslovnih procesa, čime se omogućava konstantno preispitivanje drugačijih pristupa i odabir najefektivnijih metoda za komunikaciju sa klijentima.

- U današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju, sve više kompanija ima potrebu za inteligentnim CRM rešenjem koje će im pomoći da unaprede svoje procese koji su orijentisani na korisnike i da steknu istinsku konkurentsku prednost, uvećaju svoj profit i ostvare čvršće veze sa svojim korisnicima. Kroz partnerstvo firmi Extreme i bpm’online, mnoge kompanije će imati priliku da iskuse prednosti vrhunskih inteligentnih alata dizajniranih da unaprede, sinhronizuju i ubrzaju ključne poslovne procese - izjavio je je Alexander Donchuk, Global Channel Director u bpm’online.


- Veliko nam je zadovoljstvo bilo da potpišemo partnerski ugovor sa firmom bpm’online. Nije reč samo o tome da je bpm'online vrhunski CRM proizvod, već su zaposleni na svim nivoima u bpm’online-u učinili mnogo da se osećamo kao zadovoljan klijent i na taj način najbolje demonstrirali sopstveni CRM pristup i želju da nam pomognu u svim bitnim aspektima razvoja naše saradnje. Uz naše skoro petnaestogodišnje iskustvo u CRM implementacijama, dobro je i za nas i za naše klijente koji žele da uvedu CRM u svoje poslovanje da imamo tako dobru podršku i otvorenost proizvođača, jer tako lakše dolazimo do uspešnih projekata i većeg zadovoljstva naših klijenata - dodao je Bojan Miljković, Direktor proizvodnje softvera u firmi Extreme.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.