NavMenu

Hotel Tulip Inn Putnik Beograd sve poznatiji po korporativnim događajima - Renovirani restoran i bogatija ponuda privlače nove goste

Izvor: Promo Utorak, 04.12.2018. 15:54
Komentari
Podeli
Hotel Tulip Inn Putnik Beograd svojim korporativnim klijentima, pored usluge smeštaja koja je u potpunosti prilagođena potrebama savremenih poslovnih ljudi, nudi i organizaciju korporativnih događaja. Skoro 3.000 poslovnih događaja koji su organizovani u ovom hotelu svedoči o iskustvu i kvalitetu usluge.

- Naše sale su zahvalne za organizaciju svih vrsta korporativnih događaja - seminara, treninga, team buildinga... Imamo iskustva i sa predavanjima, promocijama, obukama, sve do prezentacija gaming opreme, praktične prezentacije kozmetičkih tretmana, mini sajmova ili praktičnih joga seminara. Ipak, u proteklih godinu dana u našem hotelu najčešće su organizovane celodnevne konferencije koje uključuju i svečanu večeru i smeštaj učesnika – objašnjava Milica Tošić, menadžer banket prodaje hotela.

Tulip Inn Putnik Beograd poseduje dve sale maksimalnog kapaciteta do 200 osoba. Obe sale su prostrane, opremljene savremenom A/V opremom, imaju posebno izdvojen prostor za kafe pauze i osvetljene su prirodnim dnevnim svetlom, što značajno doprinosi efikasnosti rada.

- Kvalitet samog prostora ne garantuje zadovoljstvo klijenta. Važno je i da je usluga kvalitetna i u skladu sa dogovorenom cenom. Fleksibilnost u pregovaranju i doslednost u realizaciji dogovorenog je ono što privlači klijente Tulip Inn-a - kaže Tošić.

Ona ističe da je Tulip Inn Putnik kompanija koja stalno unapređuje svoje usluge kroz inovacije i moderni pristup hotelijerstvu.

- U poslednjih godinu dana posvetili smo se unapređenju izgleda prostora i kvaliteta usluge. Pored renoviranja restorana i bara, akcenat je bio na unapređenju ponude hrane i pića i njihovoj prezentaciji. Takođe, ulažemo dosta i u obuku naših zaposlenih.

U želji da svojim klijentima ponudi što kvalitetniju i raznovrsniju uslugu hotel Tulip Inn Putnik Beograd je pripremio i specijalnu ponudu za organizaciju korporativnih proslava. Kompanije koje žele da sa svojim zaposlenima proslave poslovne uspehe ostvarene tokom protekle godine, mogu organizovati koktel ili svečanu večeru sa neograničenim posluženjem pića.


- Kako se bliži kraj godine sve je veće interesovanje za organizaciju korporativnih događaja. I dalje su najaktuelnije večere po principu švedskog stola. Imamo zaista veoma pozitivne komentare od strane klijenata, a najdraže nam je kada kažu da se kod nas osećaju kao kod kuće - ističe Tošić.

Banket sala hotela Tulip Inn Putnik može da odgovori na najrazličitije zahteve klijenata. Nalazi se na nivou iznad recepcije i restorana, tako da organizatorima događaja pruža apsolutnu privatnost. Sa prirodnim dnevnim svetlom i savremenom audio-video opremom, idealna je za organizaciju poslovnih i privatnih događaja, dok se ispred sale nalazi prostrani foaje pogodan za postavljanje posluženja, tokom kafe pauze ili koktela.

Ukoliko tražite nešto drugačije u ponudi je i organizacija pasta večeri – modernog open kitchen koncepta, koji gostima dozvoljava da učestvuju u procesu pripreme jela. U pakete su takođe uključeni i postavka i dekoracija sale prema želji klijenta, kao i specijalne cene smeštaja za goste koji ne dolaze iz Beograda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.