NavMenu

Povećan broj putnika na Aerodromu Nikola Tesla - Neto dobit u prvih 11 meseci porasla za 2%

Izvor: Tanjug Nedelja, 02.12.2018. 16:32
Komentari
Podeli
(Foto: saiko3p/shutterstock)
Broj putnika u novembru na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla bio je za 6% veći, a broj poletanja i sletanja porastao je za 5% u odnosu na novembar 2017. godine, saopšteno je iz ove kompanije.

Kako je navedeno, u novembru je na beogradskom aerodromu opsluženo ukupno 370.456 putnika, što je uvećanje od šest odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, a zabeleženo je i 4.338 poletanja i sletanja, što je za pet odsto više u odnosu na novembar 2017.

U prvih 11 meseci ove godine na Aerodromu Nikola Tesla Beograd usluženo je ukupno 5.267.613 putnika, što je za 6% više nego u istom periodu prošle godine. Zabeleženo je 56.178 poletanja i sletanja, odnosno 3% više nego u istom periodu prošle godine.

Ukupno ostvaren promet robe i pošte za prvih 11 meseci ove godine uvećan je za 16% u odnosu na isti period prošle godine.

Ostvaren ukupan prihod za period od januara do novembra 2018. godine iznosi 9.064.628.327 dinara i za 12% je veći u odnosu na isti period prethodne godine. Ostvareni rezultati poslovanja pokazuju da je ostvarena neto dobit u iznosu od 3.076.208.777 dinara veća za 2% u odnosu na isti period prethodne godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.