NavMenu

Koliko će koštati "oživljavanje" Južnog toka - Investicija vredna 1,8 mlrd EUR

Izvor: B92/Tanjug Petak, 30.11.2018. 12:17
Komentari
Podeli
(Foto: Andrea Slatter/shutterstock.com)
Generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović kaže da će se, ako sve bude u redu, graditi gasovod kroz Srbiju od bugarske do mađarske granice.

Kako je rekao, ta investicija iznosi oko 1,8 milijardi evra.

- Srbija će ispuniti svoju obavezu i uradiće gasni pravac da bismo imali druge oblike snabdevanja gasom. Važno je da Srbija zajedno sa Bugarskom i Turskom izgradi gasnu infrastrukturu, jer prvi put će doći u poziciju da bude tranzitna zemlja - rekao je u parlamentu direktor Srbijagasa, ujedno i poslanik Socijalističke partije Srbije.

Bajatović je naveo da će biti prošireni i kapaciteti podzemnog gasnog skladišta Banatski dvor, a ako bude prošao taj veliki gasovod, gradiće se još jedno skladište.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.