NavMenu

UEFA odobrila donaciju od 2 mil EUR za "Kuću fudbala" u Staroj Pazovi

Izvor: Blic Petak, 24.04.2009. 09:21
Komentari
Podeli

Evropska fudbalska unija (UEFA) odoborila je juče (23. april 2009. godine) donaciju od 2 mil EUR za izgradnju "Kuće fudbala" u Staroj Pazovi.

Fudbalski savez Srbije je saopštio da će mu ta sredstva na raspolaganju biti za sedam dana. Sastanku komisije UEFA za realizaciju het-trik programa, održanom u Nionu, prisustvovao je generalni sekretar FSS Zoran Laković, koji je čelnicima UEFA među kojima su bili predsednik Mišel Platini i generalni sekretar Dejvid Tejlor, predstavio projekat izgradnje srpske "Kuće fudbala".

- Dobili smo niz pohvala i svi prisutni su bili oduševljeni našim dosadašnjim rezultatima. Usledila je jednoglasna odluka o donaciji od 2 mil EUR i FSS će ta sredstva na raspolaganju imati već za sedam dana - rekao je Laković.

Generalni sekretar FSS je najavio i da će ta organizacija pokušati da dobije pomoć i od Svetske fudbalske federacije (FIFA).

- Od ranije imamo informaciju iz FIFA da je naš projekat u završnom procesu razmatranja i očekujemo uskoro da nam i oni proslede sredstva iz svog donatorskog projekta - naveo je Laković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.